Xero Abbas, Sezen Aksu'yu Ağlattı! - Son Dakika
Magazin

Xero Abbas, Sezen Aksu'yu Ağlattı!

Suriyeli Kürt sanatçı Xero Abbas, söylediği şarkılarla Sezen Aksu'yu ağlattı.

09.01.2013 06:03  Güncelleme: 09:04

Dünyaca ünlü Suriyeli Kürt sanatçı Xero Abbas, önceki akşam Ortaköy Mix'te sahneye çıktı. Abbas'ı dinlemeye gidenler arasında Sezen Aksu, Uğur Yücel, Gülten Kaya, Mert Fırat, Belçim Erdoğan, Derya Köroğlu gibi isimler de vardı. Ünlü sanatçı, 'Westiya Bu' (Esti) şarkısını seslendirirken, Sezen Aksu gözyaşlarına hakim olamadı.

"ÇOK KONUŞMAMALI"

Yoğun ısrarlar üzerine sahneye çıkan Aksu'ya, Yavuz Bingöl de sazıyla eşlik etti. Minik Serçe, "Bugün dua ettim hepimiz için, yüce Tanrı insanı affetsin" dizelerini söyleyince uzun süre alkışlandı. Mekan çıkışında gazetecilerle konuşan Sezen Aksu, "Çok güzel bir geceydi. Hepimizi çok fazla etkiledi. Bu geceden etkilenmemek için taştan olmak gerekirdi" dedi.

Gazetecilerin "Gecede toplumsal mesajlar verildi; siz ne demek istersiniz?" sorusuna Aksu şöyle yanıt verdi: "Ne kadar çok konuşursan, o kadar yanlış yaparsın. Böyle hızlı anlarda konuşmamaya özen göstermek lazım."

"BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU"

Xero Abbas, gazetecilere şunları söyledi: "Benim için bu gece sürpriz oldu. Türkiye'ye bir televizyon programı için gelmiştim fakat dostlar böyle bir gece düzenlediler.

Çok mutlu oldum. Şu an albüm çalışmaları yapıyorum. Türkiye'de bir albüm çıkaracağım. Yazın da Açıkhava'da konser vereceğim."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Xero Abbas, Sezen Aksu\'yu Ağlattı!
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Xero Abbas, Sezen Aksu'yu Ağlattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement