Yargıcı: "Moda, Kendine Yakışanı Bulmaktır" - Son Dakika
Magazin

Yargıcı: "Moda, Kendine Yakışanı Bulmaktır"

Yargıcı: "Moda, Kendine Yakışanı Bulmaktır"

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), ünlü modacı Neslihan Yargıcı’yı moda severlerle buluştu.

27.01.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), ünlü modacı Neslihan Yargıcı'yı moda severlerle buluştu.

Samsun Piazza etkinlik alanında gerçekleşen "Moda Falı" söyleşisinde Yargıcı, vücut yapısına ve nerede hangi kıyafetin giyileceğine göre seçim yapılması gerektiğini açıkladı. Zaman zaman ziyaretçileri de sahneye alan Yargıcı, üzerilerinde deneyerek hangi kombinin kime uyduğunu açıkladı.

Ünlü modacı Neslihan Yargıcı, özellikle tayt modası nedeniyle, taytın üzerine giyilen tuniklerin ön kısmının taytın bel hizasında kalıp, arka kısmının uzun olanlarının tercih edilmesinin bacak boyunu olduğundan uzun göstereceğini ifade etti. Ayrıca minik ziyaretçileri de unutmayan Yargıcı, minikleri de sahneye çıkartarak onlar için de birkaç moda önerisinde bulundu.

Ziyaretçilerin sorularını da yanıtlayan Yargıcı, bacaklarının güzelliğinden bahseden bir ziyaretçiye, bu güzelliği yürüyüş ve buz patenine borçlu olduğunu söyleyerek güzel ya da çirkin kadın olmadığını, bakımlı her kadının güzel görüneceğini dile getirdi.

Son olarak modanın kendine yakışanı bulmak ve giymekten ibaret olduğunu sözlerine ekleyen Yargıcı, söyleşi sonrası eşine doğum günü hediyesi almak isteyen bir ziyaretçi ile mağazaları gezerek hediye seçimine yardımcı oldu. Bakılan saatler arasından Neslihan Yargıcı'nın seçtiği saat, ziyaretçi tarafından eşine doğum günü hediyesi olarak alındı.

Samsun Piazza'ya gelen moda ve alışveriş tutkunları, geçmişten günümüze moda ve trendler hakkında bilgi sahibi olma şansı yakaladı. Samsun Piazza, ünlü modacı Neslihan Yargıcı ile ziyaretçilerine moda ile dolu bir hafta sonu yaşama fırsatı sundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yargıcı: 'Moda, Kendine Yakışanı Bulmaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement