Yeni Trendler Onlardan Sorulur - Son Dakika
Magazin

Yeni Trendler Onlardan Sorulur

Yeni Trendler Onlardan Sorulur

Hollywood yıldızları, konu güzelliğe gelince sınır tanımıyor. En çılgın trendleri ilk onlar deniyor, hayranlarına da örnek oluyorlar.

15.10.2011 01:00

BEYONCE

Beyonce, özellikle saç konusundaki en çılgın trendleri bile denemekte sınır tanımıyor. Siyahi bir tene sahip olmasına rağmen saçlarını sarıya boyatan güzel şarkıcı, son olarak da yaptırdığı 'çılgın dalgalar' ile hayranlarına örnek oldu.

KELLY OSBOURNE

Parlak ve fosforlu pembe dudaklar çok moda... Çizgi film karakterlerinin dudaklarını andıran dudaklara sahip olmak için kullanılan rujların en büyük takipçisi de Kelly Osbourne.

LADY GAGA

Giyim konusunda en beklenmedik şeyleri yapmaktan çekinmeyen Lady Gaga, güzellik konusunda da son derece marjinal. Gaga, son olarak da hayvan pençesini andıran tırnak taktırarak yeni bir akım yarattı.

KIM KARDASHIAN

Her an güzel ve bakımlı olmaya özen gösteren Kim Kardashian, özellikle makyajı konusunda çok dikkatli. Günün her saati kusursuz bir makyajla dolaşan Kardashian, kaşlarına değen kirpikler taktırarak kendisini takip eden genç kızlara örnek oldu.

JENNIFER LOVE HEWITT

Güzel oyuncu, genel olarak giyim tarzında muhafazakar olsa da en son trendleri takip etmeyi seviyor. Hewitt, son olarak saçlarının arasına eklettiği renkli kuş tüyleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Trendler Onlardan Sorulur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement