Zerrin Özer Bu Kez Polisler İçin Söyledi - Son Dakika
Magazin

Zerrin Özer Bu Kez Polisler İçin Söyledi

Zerrin Özer Bu Kez Polisler İçin Söyledi

Ünlü Sanatçı Zerrin Özer, Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlemiş konserde bu kez polisler için şarkılarını söyledi.

13.04.2013 10:08

Ünlü Sanatçı Zerrin Özer, Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlemiş konserde bu kez polisler için şarkılarını söyledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Denizli Açık Hava Tiyatrosu'nda verilen Zerrin Özer konserine, Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Memduh Hakbilen, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, belediye başkanları, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Konsere siyah bir kıyafetle çıkan Zerrin Özer, Denizli'de olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Bu konser için çok heyecanlı olduğunu belirten Zerrin Özer, " Ben size kurban olurum. Ben küçüklüğümden bu yana polis ajanı olmak istedim. Herkes bana 'Zerrin hanım keşke sizin yerinizde olsaydım' diyor. Konser öncesi iki bayan polisle fotoğraf çektirdik. Dedim ki keşke ben de polis olaydım. Burada konser vermek benim için bir onurdur. Sanatçıların büyük şevkle konser vermeye gittiği yerler olur. Bu gece de öyle. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra eski ve yeni şarkılarını söyleyen Zerrin Özer, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve eşi tarafından, Zerrin Özer'e çiçek ve plaket takdim edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Zerrin Özer Bu Kez Polisler İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement