"Zorlu Görev" Hazal Kaya'yı Yıldırmadı - Son Dakika
Magazin

"Zorlu Görev" Hazal Kaya'yı Yıldırmadı

"Zorlu Görev" Hazal Kaya\'yı Yıldırmadı

Bingo'nun yeni reklam filmi, yine eğlenceli ve heyecanlı sahnelerle karşımıza çıkıyor.

11.06.2012 13:29

Türkiye'nin gündeminde oldukça etkili olan dizilerin başarılı oyuncuları arasında yer alan Hazal Kaya ve annesinin oynadığı "Zamane Anneleri ve Kızları 2" reklam filmi "Zorlu Görev" ve "Nar Lekesinde Bile Etkili" konseptleri ile çekildi. Astronot kıyafetiyle nar sıkmaya çalışan Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya ile oynadığı reklam filminde anne-kızın yakınlığı objektiflere renk kattı.

Temizlikte çeyrek yüzyılı geride bırakan Bingo, yenilenen logosu, ambalajları ve kalıcı parfüm kokularının yanı sıra yepyeni bir reklam kampanyasıyla da dikkatleri üzerine çekecek. "Seni Anlayan O" sloganıyla tüketicisi ile buluşan Bingo'nun, "Nar Lekesinde Bile Etkili" konseptli reklam kampanyasında, televizyon ekranlarında fenomen olan dizilerin güzel oyuncusu Hazal Kaya ile annesi rol aldı.

Plato Film tarafından çekilen reklam filminde, Bingo'nun zorlu lekelerde bile mükemmel temizlik sağlayan formülü ile Hazal Kaya'nın iddialı ve neşeli tarzı, anne-kızın yakın ilişkileri ön plana çıkarıldı.

Bingo'nun Türkiye'deki kadınlar arasında yaptığı araştırma sonuçlarına göre, kadınların korkulu rüyası olan "nar lekesi" ile baş edebilmesi için hayat bulan yeni Bingo Matik, "nar lekesi"nin esprili bir dille aktarıldığı reklam filminde Hazal Kaya ile gözler önüne çıkıyor.

Bingo'nun "Nar Lekesinde Bile Etkili" konulu reklam filmi teaser'la başladı.

"Zorlu Görev" konseptli Bingo reklam filminde, Hazal Kaya'nın nar lekeleriyle mücadelesi gülümsetecek

Nar sıkmak için mutfakta zorlu bir mücadeleye hazırlanan Hazal Kaya'nın, hem bu zorlu süreçten lekesiz kurtulmak hem de ağız tadıyla nar suyu içmek için verdiği mücadele, aksiyon filmlerini aratmayacak görüntülere sahne oldu.

Bingo'nun Türkiye'deki kadınlar arasında yaptığı araştırma sonuçlarına göre kadınların korkulu rüyası olan "nar lekesi"yle baş edebilmek için, reklam filminde astronot kıyafeti giyen Hazal Kaya'nın tek istediği nar suyu içmekti. Kaya'nın lekelerinden korktuğu için astronot kıyafetiyle sıkmaya çalıştığı narla yaşadığı komik görüntüler sete neşe kattı.

Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren: Hayat Kimya, Bingo

Reklamveren Temsilcileri: Gülhan Eğilmez, Esra Gerek, Fulya Savaştürk

Reklam Ajansı: Vietnam

Ajans Başkanı Yaratıcı Yönetmen: Tibet Sanlıman

Yaratıcı Yönetmen: Gürkan Günaydın

Metin Yazarı: Erdem Demir, Erdem Güngör

Müşteri İlişkileri: Damla Acun

Ajans Prodüktörü: Cengiz Karadeniz

Yapım Şirketi: Plato Film

Yapımcı: Erhan Orhanoğlu

Yönetmen: Kağan Erturan

Görüntü Yönetmeni: Emre Tanyıldız

Yapım Koordinatörü: Gökhan Orhanoğlu

Sanat Yönetmeni: Zeynep Tercan

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Zorlu Görev' Hazal Kaya'yı Yıldırmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement