Arka Sokaklar 415. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Medya

Arka Sokaklar 415. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Arka Sokaklar dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle 4 Kasım'da ekranlarda olacak. Peki bu hafta dizide neler olacak? İşte tüm detaylar...

02.11.2016 14:00  Güncelleme: 15:44

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 415. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu'nun paylaştığı gerilim dolu dizide Mesut komiser oğlunun uyuşturucu kullandığını öğrenince yıkılıyor. Aylin ise hiç beklemediği bir anda Hakan'dan evlilik teklifi alıyor. Mesut komiser oğlunu uyuşturucu bataklığından kurtaracak mı? Tüm merak edilen soruların cevabıyla Arka Sokaklar, 4 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

414. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?
Arka Sokaklar'ın 414. bölümünde Koray, Tunç ve Ebru'yu kaçırıyor; Mesut ise, çocukları kurtarmak için çabalıyor! Tunç ve Ebru baygın halde Koray'ın adamlarının aracıyla depoya kaçırılır. Tunçların kaçırıldığını gören taksicinin ifadesine başvurulur. Koray, şüpheli tek isimdir. Rıza baba sinyal takibini başlatır. Ebru'nun kaçırıldığı ailesine de haber verilir. Annesi Ayten, üvey babası İhsan perişan halde kızlarından gelecek iyi haberi beklerler.

Arka Sokaklar 415. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Son Dakika Medya Arka Sokaklar 415. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement