Arzu Kaprol'dan Dijital Defile! - Son Dakika
Moda

Arzu Kaprol'dan Dijital Defile!

Arzu Kaprol\'dan Dijital Defile!

Moda dünyasının her yıl heyecanla beklediği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 8'incisi geçtiğimiz günlerde başladı.

14.10.2016 08:41  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital defile

Bu yıl Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ne taşınan moda organizasyonunun açılışı, Arzu Kaprol defilesiyle yapıldı. Açılış defilesinde mankenler, Kaprol'ün 3D yazıcı aracılığıyla hayata geçirdiği tasarımlarını tanıttı. 3D printing teknolojisiyle hazırlanan "Life Print" koleksiyonu, moda tutkunlarından yoğun ilgi gördü.

Defileyi izleyenler arasında Uğurkan Erez ve İnci Aksoy gibi tanınmış isimler de vardı. Mankenlerin üzerine yansıyan desenleri kumanda noktasından kontrol eden Kaprol, defile sonrası tebrikleri kabul etti.

Modaseverlerin yoğun ilgi gören festivalden notlar:

Moda haftasının ilk gününde Lug Von Siga, Arzu Kaprol, Cihan Nacar, Aslıalev, Derya Açıkgöz ve Bahar Korçan koleksiyonları sergilendi.

Mehtap Elaidi'nin Rahat siluetlerin ön planda olduğu koleksiyonda haki ve mavi birlikteliğiyle harmanlanan sarı detaylar, dudak ve kalplerdeki kırmızı boncuk işlemeler, çiçek desenli nakışlar ile göz alıcı hale getirmiş.

Ayrıca, İstanbul Moda Haftası'nın temellerinin atılmasına öncülük eden tasarımcı Bahar Korçan, insanın tozdan yaratıldığı ve toza dönüşeceği düşüncesinden yola çıkarak hazırladığı "Toz" isimli koleksiyonunu "Mercedes-Benz celebrates Bahar Korçan" ismiyle sundu.

Korçan, kendi yazdığı bir şiirden yola çıkarak tablolara döktüğü desenlerden hazırladığı koleksiyonun sunumunda, tablo ve heykellere de yer verdi. 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan koleksiyon, sergi konseptinde hafta boyunca davetlilerin ziyaretine açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda Arzu Kaprol'dan Dijital Defile! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement