87 Milyon TL Değerindeki Ferrari Kaza Sonucu Pert Oldu - Son Dakika
Otomobil

87 Milyon TL Değerindeki Ferrari Kaza Sonucu Pert Oldu

87 Milyon TL Değerindeki Ferrari Kaza Sonucu Pert Oldu

Ünlü otomotiv markalarının koleksiyon ürünlerini trafikte görmek pek mümkün değil. Ancak geçtiğimiz hafta İtalya'da yaşanan bir kazaya, 1960'lardan kalma 'ultra nadir' bir Ferrari karıştı. 87 milyon TL değerindeki araç pert oldu. Değeri 3 milyon doların üzerinde olan 1960 model Ferrari 275 GTB, geçen hafta bir kazaya karıştı. Trafik kazasının ardından ciddi hasar gören koleksiyon aracı, kullanılamaz hale geldi. Bugüne kadar 500'den daha az sayıda üretilen Ferrari modeli, 60 yaşındaki bir sürücü tarafından kullanılırken kontrolünü kaybetti. Yerel haberlere göre araç, yoldan çıktı ve çitlere çarparak durabildi. Sürücü kazadan küçük sıyrıklarla kurtulurken, efsane Ferrari ciddi hasar aldı. Olay yerinden gelen fotoğraflarda ön çamurluğun ezildiği ve burun bölümünün parçalandığı görülüyor. Ancak yetkililer, motor tarafındaki sorunların boyutunun kapsamlı bir inceleme tamamlanana kadar bilinmeyeceğini söyledi. Ferrari'nin 1960'lardaki ikonik modellerinden biri olan 275 GTB, günümüzde koleksiyoncular arasında oldukça rağbet görüyor. Kaza yapmamış örnekler müzayedelerde 3 milyon doların üzerinde satılıyor. Bu da milyonlarca doların kazaya kurban gittiğini gösteriyor. Şu anda kullanılamaz haldeki nadir modelin onarımı ise yüz binlerce dolara mal olacak. Aracın eski durumuna geri döndürülmesi ve değerini koruması ise işin uzmanları tarafından yapılacak. Ferrari'nin de bu konuda destek sunduğunu belirtelim. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

25.10.2023 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü otomotiv markalarının koleksiyon ürünlerini trafikte görmek pek mümkün değil. Ancak geçtiğimiz hafta İtalya'da yaşanan bir kazaya, 1960'lardan kalma "ultra nadir" bir Ferrari karıştı. 87 milyon TL değerindeki araç pert oldu.

Ferrari 275 GTB kaza sonrası pert oldu

Değeri 3 milyon doların üzerinde olan 1960 model Ferrari 275 GTB, geçen hafta bir kazaya karıştı. Trafik kazasının ardından ciddi hasar gören koleksiyon aracı, kullanılamaz hale geldi.

87 Milyon TL Değerindeki Ferrari Kaza Sonucu Pert Oldu

Bugüne kadar 500'den daha az sayıda üretilen Ferrari modeli, 60 yaşındaki bir sürücü tarafından kullanılırken kontrolünü kaybetti. Yerel haberlere göre araç, yoldan çıktı ve çitlere çarparak durabildi. Sürücü kazadan küçük sıyrıklarla kurtulurken, efsane Ferrari ciddi hasar aldı.

1231221

Olay yerinden gelen fotoğraflarda ön çamurluğun ezildiği ve burun bölümünün parçalandığı görülüyor. Ancak yetkililer, motor tarafındaki sorunların boyutunun kapsamlı bir inceleme tamamlanana kadar bilinmeyeceğini söyledi.

Ferrari'nin 1960'lardaki ikonik modellerinden biri olan 275 GTB, günümüzde koleksiyoncular arasında oldukça rağbet görüyor. Kaza yapmamış örnekler müzayedelerde 3 milyon doların üzerinde satılıyor. Bu da milyonlarca doların kazaya kurban gittiğini gösteriyor.

87 Milyon TL Değerindeki Ferrari Kaza Sonucu Pert Oldu

Şu anda kullanılamaz haldeki nadir modelin onarımı ise yüz binlerce dolara mal olacak. Aracın eski durumuna geri döndürülmesi ve değerini koruması ise işin uzmanları tarafından yapılacak. Ferrari'nin de bu konuda destek sunduğunu belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Otomobil 87 Milyon TL Değerindeki Ferrari Kaza Sonucu Pert Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement