Alkollü sürücü motosiklet sürücüsünü öldürdü - Son Dakika
Otomobil

Alkollü sürücü motosiklet sürücüsünü öldürdü

Alkollü sürücü motosiklet sürücüsünü öldürdü

Antalya'da alkollü bir sürücü, motosiklet sürücüsü Ali Karagöz'ü öldürdü ve yanındaki yolcu İrfan Koca'yı yaraladı. Kazanın ardından sürücü Hamdi K. gözaltına alındı.

02.05.2023 12:39  Güncelleme: 09:57

ANTALYA'da, 6 promil alkollü Hamdi K. (22) idaresindeki otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü Ali Karagöz (40) ile yanında yolcu olarak bulunan yaralı İrfan Koca'nın (41), belediyenin temizlik işleri müdürlüğündeki işlerine gittikleri öğrenildi.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezine seyir halinde olan Hamdi K. yönetimindeki 38 NF 052 plakalı otomobil, önünde giden Ali Karagöz idaresindeki 07 ATC 041 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet refüje savrularak devrilirken sürücü Ali Karagöz ve arkasındaki yolcu İrfan Koca yere düştü. Kontrolden çıkan otomobil ise kayarak refüj kenarındaki betona, daha sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi.

AMBULANSTA YÜZÜNÜ OKŞADIKazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü Ali Karagöz ile İrfan Koca, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Otomobilde sıkışan sürücüsü Hamdi K. ile yolcu Feyza A. (22), itfaiye ve sağlık ekiplerinin çabası ile sedyeye alınarak ambulansa götürüldü. Hamdi K.', sedyeyle ambulansla konulan Feyza A.'nın yüzünü okşayarak teselli etti. Sürücü Hamdi K. ve Feyza A. hastaneye götürüldü. Yaralılardan Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri personeli Ali Karagöz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.SÜRÜCÜ, REKOR PROMİL ALKOLLÜ

Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, olay yerinde içki şişesi görüldü. Polis ekiplerinin yaptığı alkol kontrolünde otomobil sürücüsü Hamdi K.'nin, 6 promil alkollü olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden Ali Karagöz ile hayati tehlikesi bulunmayan İrfan Koca'nın Altınova Mahallesi'nde oturdukları, Aspendos Bulvarı üzerinde yer alan Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne mesaiye gittikleri öğrenildi. Karagöz'ün cenazesi, yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Karagöz'ün cenazesi öğle vakti Hacıaliler Mezarlığı'na defnedilecek. Hamdi K., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Otomobil Alkollü sürücü motosiklet sürücüsünü öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement