Ankara'da otomobil motosiklete çarptıktan sonra dükkan önünde bulunan reyonlara çarptı - Son Dakika
Otomobil

Ankara'da otomobil motosiklete çarptıktan sonra dükkan önünde bulunan reyonlara çarptı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir otomobilin önce motosiklete, ardından dükkan önünde bulunan reyonlara çarptığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayda büyük maddi hasar oluşurken, şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

21.08.2023 12:02

Otomobil dükkan reyonlarına dalmıştı...Kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

ANKARA - Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir otomobilin önce motosiklete ardından dükkan önünde bulunan reyonlara çarptığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay Etimesgut İlçesi Ahi Elvan Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan 06 RLG 55 plakalı otomobil, iddialara göre aralarında husumet bulunan bir motosikletliye çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet devrilirken otomobil ise savrularak bir plastik eşya satan dükkanın önünde bulunan reyonlara çarptı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Plastik eşya satan dükkanın elemanlarından Doğukan Tercanlı, öncesinde otomobil ile motosiklet sürücüsü arasında bir tartışma yaşandığını öğrendiklerini belirterek, "Motorcu aracın aynasını kırıyor o tarz bir durum yaşanıyor. Caddeden aşağıya doğru süratle kovalamaca başlıyor. Bizim iki bina yanımızdaki dükkanın önünde direksiyonu kırıyor motorcuya çarpmak suretiyle. Ondan sonra dükkanlara girip hepimizi tehlikeye atıyor. Büyük maddi hasarımız var burada. Bir adımla kurtulduk. Dışarıda oturuyorduk buradaydık, şanslıydık" ifadelerini kullandı.

Tercanlı, otomobilin çok süratli olduğunu ve üç dört yere çarparak zorla durduğunu söyledi.

Ankara\'da otomobil motosiklete çarptıktan sonra dükkan önünde bulunan reyonlara çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Ankara'da otomobil motosiklete çarptıktan sonra dükkan önünde bulunan reyonlara çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement