Klasik Otomobilciler Terörü Lanetliyor - Son Dakika
Otomobil

Klasik Otomobilciler Terörü Lanetliyor

Klasik Otomobilciler Terörü Lanetliyor

Klasik otomobilciler, engelleri ortadan kaldırıyor ve terörü lanetliyor

21.10.2011 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplumdaki Zihinsel ve Gelişim Engelli bireyleri oldukları gibi kabul etme ve kabul görme yolunda adım atılmasına aracı olmak adına yola çıkan İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD)üyeleri, bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) , Kabataşlılar Derneği, Sarıyer Belediyesi ve Best Buddies Turkey'in proje ortağı olduğu etkinlik "ELİM SENDE" sloganıyla 23 Ekim 2011 Pazar günü start alacak.

Best Buddies, Zihinsel ve Gelişim Engelli gönüllülerle, bu engeli olmayan gönüllüleri arkadaş yapan bir program."ELİM SENDE" etkinliği çerçevesinde Best Buddies Turkey'e katılan ilk gönüllü okul Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri bu program dahilinde Buddy'leri ile tanışacaklar.

İKOD üyeleri de klasik araçlarıyla bu arkadaşlığa şahitlik edecek ve eşleşen buddy'lerin keyifli bir gün geçirmelerine destek verecekler."ELİM SENDE" etkinliğinde her buddy çift bir klasik otomobile binerek Kabataş Erkek Lisesi'nden yola çıkacaklar ve Kireçburnu'nda kısa bir molanın ardından, İstanbul'da Boğaz turu yaparak Sarıyer Belediyesi Kilyos tesislerine varacaklardır.Engelliler ve gönüllüleriyle birlikte toplu halde yenecek yemekten sonra konvoy Kabataş Lisesi'ne geri dönecektir.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği, bölücü terör örgütünün hain saldırılarını lanetlemek ve bugüne kadar kutsal vatanımız uğruna şehit olmuş tüm güvenlik güçlerimizi saygıyla ve minnetle anmak adına tüm klasik araçları siyah kurdele ve Türk bayraklarıyla donatacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Klasik Otomobilciler Terörü Lanetliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement