Türkiye, Opel'in En Hızlı Büyüyen Pazarlarından Biri! - Son Dakika
Otomobil

Türkiye, Opel'in En Hızlı Büyüyen Pazarlarından Biri!

Türkiye, Opel\'in En Hızlı Büyüyen Pazarlarından Biri!

Opel Avrupa Satış, Pazarlama ve Satış Sonrasından sorumlu Başkan Yardımıcısı Alfred Rieck'ten özel açıklamalar!

05.11.2012 14:00

14.İstanbul Autoshow'a katılan Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Hizmelerinden sorumlu Başkan Yardımıcısı Alfred Rieck 2012 yılının, Opel için çok özel bir yıl olduğunu ve 150. yıldönümlerini kutladıkları bu süreçte Türkiye gibi büyüyen pazarlara yönelik güçlü bir odaklanma içinde olduklarını söyleyerek "Türkiye Prömiyerini yaptığımız şık, şehir otomobilimiz yeni ADAM, Yeni Sub Compakt SUV Mokka ve tümüyle yeni Astra Sedan modellerinin, 11 milyar Avro'luk ürün yelpazemizdeki araçlardan yalnızca üçü. 2016 yılı itibariyle 23 yeni model ve 16 motor tanıtacağız" açıklaması yaptı.

Alfred Rieck "Büyüme stratejimizin anahtarı yalnızca yeni modeller değil aynı zamanda yeni segmentler ve pazarlar. Türkiye, Opel'in Avrupa'daki en hızlı büyüyen pazarlarından biri. Bu pazara 1990'da girdik ve o zamandan beri Opel Türkiye yalnızca başlıca otomobil satış şirketlerinden biri haline gelmekle kalmadı, aynı zamanda Opel markası da Türkiye'de en çok tercih edilen markalardan biri haline geldi.

Opel yeni modeller ve yenilenmiş motor teknolojileriyle Türkiye'de sürdürülebilir karlılığı amaçlıyor. İstanbul Autoshow'da da görebileceğiniz otomobillerimiz, büyüme stratejimizde önemli bir rol oynuyor" dedi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Türkiye, Opel'in En Hızlı Büyüyen Pazarlarından Biri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement