Yeni 2014 Mini Nasıl Çalıştırılıyor ? - Son Dakika
Otomobil

Yeni 2014 Mini Nasıl Çalıştırılıyor ?

Yeni 2014 Mini Nasıl Çalıştırılıyor ?

2014 Mini Cooper 'ın bir çok casus fotoğrafları yayınlandı, sayısız kamuflajlı fotoğrafları gösterildi,bugün internete sızdırılan bu fotoğraf kadar net değildi

01.04.2013 18:00

2014 Mini Cooper 'ın bir çok casus fotoğrafları yayınlandı, sayısız kamuflajlı fotoğrafları gösterildi, fakat hiçbiri bugün itibariyle internete sızdırılan bu fotoğraf kadar net değildi. Sosyal paylaşım sitesi Reddit kullanıcısı tarafından görüntülenen 2014 Mini Cooper'ın iç görünümü kökten değişime uğruyor.

Bilindiği üzere Mini'nin alameti farikalarından göğüs bölümdeki gösterge ve direksiyon arkasındaki devir saati artık birleşiyor. Orta bölümde sadece radyo ve bilgi sistemi kalıyor ve hız ve devir göstergeleri tek bir yerde toplanıyor. BMW 'de kullanılan direk simidinden esinlenerek hazırlanan yeni direksiyonda 2014 Mini Cooper'ın iç tasarımında yapılan bir diğer değişiklik olarak göze çarpıyor.

İşte geldik en güzel soruya, bu araba nereden çalıştırılıyor ? Yeni tüm Mini modellerinde marş yeri bulunurken, bugün yayınlanan bu resimde böyle bir yer bulunmuyor. Diğer detaylar yakın zamanda ortaya çıktığında netleşecektir.

Kaynak: Modifiyem.com

Son Dakika Otomobil Yeni 2014 Mini Nasıl Çalıştırılıyor ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement