Opel İnsignia'da Elektronik Kullanma Kılavuzuna Yer Veriyor - Son Dakika
Otomobil

Opel İnsignia'da Elektronik Kullanma Kılavuzuna Yer Veriyor

Opel İnsignia\'da Elektronik Kullanma Kılavuzuna Yer Veriyor

Opel'in yeni amiral gemisi, ileri bilgi-eğlence sistemi ve yeni elektronik kullanma kılavuzu ile Frankfurt Fuarı'nda dünya lansmanını gerçekleştirecek

05.09.2013 15:26  Güncelleme: 18:23

Yeni Opel Insignia, ücretsiz olarak indirilebilen myOpel uygulamasıyla kullanıcılara yüzlerce sayfa içinde arama kolaylığı tanıyacak.

myOpel Manual uygulaması, kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama kurulduktan sonra otomobilin açıklama göstergesi akıllı telefonun kamerasıyla sekronize olabiliyor. Dokunmatik ekrandaki sembole dokunarak ihtiyacı olan bilgiye kolaylıkla ulaşılabiliyor. Örneğin Yeni Insignia'nın yağ seviyesini ilk kez kontrol etmek isteyen sürücüler, akıllı telefonları ile motor segmesini tarıyarak, kullanma kılavuzundaki ilgili bölümün metnini ekranda görebilecekler.

İleri bilgi-eğlence sistemine sahip Yeni Opel Insignia, sürücülerin tercihlerine bağlı olarak sesli komut sistemi ve dokunmatik ekran aracılığıyla rahat bir sürüş imkanı tanımakta. myOpel Manual uygulaması müşteri,bayi ve üretici arasında sıkı iletişim sağlayarak elektronik kaza raporu gibi pratik işlevler sunmakta.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik "Opel sahiplerinin ihtiyaçlarına anında cevap verecek etkin bir iletişim sistemi kurmaya yönelik adımlar atıyoruz. Bayilerin ve otomobil sahiplerinin sıkı bir diyalog kurmalarını sağlayan myOpel uygulaması aynı zamanda da marka ile iletişim kurması açısından büyük önem taşıyor " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Opel İnsignia'da Elektronik Kullanma Kılavuzuna Yer Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement