Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "(Bir Kişinin İki Kez Oy Kullandığı İddiası) Ankara Cumhuriyet... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "(Bir Kişinin İki Kez Oy Kullandığı İddiası) Ankara Cumhuriyet...

21.06.2018 11:26

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "(Bir kişinin iki kez oy kullandığı iddiası) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ifadeler aldı, gerekli soruşturmalar, yazışmalar yapıldıktan sonra kamuoyuna açıklama yapıldı ve ilgili kişinin serbest bırakılmasına karar verildi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "(Bir kişinin iki kez oy kullandığı iddiası) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ifadeler aldı, gerekli soruşturmalar, yazışmalar yapıldıktan sonra kamuoyuna açıklama yapıldı ve ilgili kişinin serbest bırakılmasına karar verildi. İlk bulgulara göre aslında iki farklı kişinin olduğu ve iki farklı kişinin de farklı tarihlerde kullandığı, esasen de mükerrer oyun kullanılmadığı yönünde bir tespite ulaşıldı."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: '(Bir Kişinin İki Kez Oy Kullandığı İddiası) Ankara Cumhuriyet... - Son Dakika


Advertisement