Adalet Bakanı Gecikince Dışişleri Bakanı Bu Espriyi Yaptı: "Geciken Adalet, Adalet Değildir" (3) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adalet Bakanı Gecikince Dışişleri Bakanı Bu Espriyi Yaptı: "Geciken Adalet, Adalet Değildir" (3)

Adalet Bakanı Gecikince Dışişleri Bakanı Bu Espriyi Yaptı: "Geciken Adalet, Adalet Değildir" (3)
08.06.2012 21:48

Adalet BAKANI GECİKİNCE DIŞİŞLERİ BAKANI BU ESPRİYİ YAPTI.

Adalet BAKANI GECİKİNCE DIŞİŞLERİ BAKANI BU ESPRİYİ YAPTI: "GECİKEN ADALET, ADALET DEĞİLDİR" (3)

BAKAN ŞAHİN ÜNİVERSİTENİN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Ordu'daki izlenimlerine esnaf ziyaretleriyle devam eden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, davet üzerine nikah törenine katılıp, Ayşegül Gücükşerbetçi ve Göksel Aktaş çiftinin şahitliğini yaptı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'na ait askeri gazinoda bir süre dinlendi. Ardından Ordu Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Bakan Şahin burada yaptığı konuşmada, üniversiteki çalışanlara teşekkür edip sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz, bu mutlu gününüzde misafirler olarak, birer üniversite mezunları olarak heyacanınızın ne kadar yüksek olduğunu çok iyi anlıyor ve hissediyoruz. Ordu'nun gelişmesi için herkes çaba gösteriyor, hep birlikte çalışıyoruz. Ordu için çalışmak ülke için çalışmaktır diye düşünüyor ve hep birlikte hem Ordumuzun hem ülkemizin gelişmesi için çaba harcıyoruz."

Yaklaşık 2,5 saat süren mezuniyet törenini sonuna kadar izleyen ve dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Bakan Şahin, daha sonra karayolu ile Trabzon'a gitti.

(İS/RT) - Ordu/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Gecikince Dışişleri Bakanı Bu Espriyi Yaptı: 'Geciken Adalet, Adalet Değildir' (3) - Son Dakika


Advertisement