Afyonkarahisar'da İsrail'in saldırılarına tepki için basın açıklaması yapıldı - Son Dakika
Politika

Afyonkarahisar'da İsrail'in saldırılarına tepki için basın açıklaması yapıldı

Afyonkarahisar\'da İsrail\'in saldırılarına tepki için basın açıklaması yapıldı

Afyonkarahisar'da çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katıldığı basın açıklamasında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterildi. Ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlarla bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyeleri, Anıtpark'ta toplandı. Grup, İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri aleyhine sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi. Basın açıklamasında konuşan Ulaştırma Memur-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Tahsin Hanlı, İsrail'in soykırımını lanetlemek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla alanlara indiklerini belirtti. Hanlı, İsrail'i terör örgütü olarak nitelendirerek, Filistin halkının yanında olduklarını vurguladı. Açıklamada, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekilerek, adaletin Filistinlilerin yanında olduğu ifade edildi.

14.10.2023 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da Gazze'ye İsrail'in saldırılarına tepki için çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katıldığı basın açıklaması yapıldı.

Ellerinde Filistin bayrakları ile pankartla bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyeleri, Anıtpark'ta buluştu.

Tekbir getiren grup, İsrail ve Amerike Birleşik Devletleri aleyhine sloganlar attı.

Grup adına basın açıklamasında bulunan Ulaştırma Memur-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Tahsin Hanlı, bugün Türkiye genelinde İsrail'in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinlilerin yanlarında olduklarını göstermek için alanlara indiklerini söyledi.

İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için burada olduklarını dile getiren Hanlı, şöyle konuştu:

"İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür. İsrail, bütün dünyaya kötülük yayan, soykırımcı bir organizasyondur. İşte, bu rejime karşı direnen bir avuç insan bugün, bütün dünyanın onurunu tutmaya çalışan o halk katlediliyor. İnsanlık nerede? Onur nerede? Bugün Filistin'de can pazarı kurulmuş. Gazze'de çocuklar, kadınlar, ihtiyarlar ve insanlık ölüyor."

Hanlı, taraflarının postallarıyla adaleti ezenlerin değil, Filistinlilerin haklı davalarının yanlarında olduklarını da sözlerine ekledi.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Afyonkarahisar'da İsrail'in saldırılarına tepki için basın açıklaması yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement