Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Dünya Hayvanlar Günü'nü rehber köpek Esmer ile kutladı - Son Dakika
Politika

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Dünya Hayvanlar Günü'nü rehber köpek Esmer ile kutladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Dünya Hayvanlar Günü\'nü rehber köpek Esmer ile kutladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü'nü, Bakanlıktan bir personelin rehber köpeği olan 'Esmer'in fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak kutladı. Göktaş, Esmer'in Türkiye'deki 8 rehber köpekten biri olduğunu belirterek, Huri Hanım'a her gün işe gelip gitmesi ve sosyal hayata katılımı noktasında eşlik ettiğini ifade etti. 4 Ekim #HayvanlarıKorumaGünü kutlu olsun!

04.10.2023 15:04

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü'nü, Bakanlıktan bir personelin rehber köpeği olan "Esmer"in fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak kutladı.

Göktaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Tanıştırayım, fahri personelimiz Esmer. Kendisi Bakanlıktan çalışma arkadaşımız Huri Hanım'ın rehber köpeği. Esmer, Türkiye'deki 8 rehber köpekten biri. Huri Hanım'a her gün işe gelip gitmesi ve sosyal hayata katılımı noktasında eşlik ediyor. Bugün de onun günü. 4 Ekim #HayvanlarıKorumaGünü kutlu olsun!"

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Dünya Hayvanlar Günü'nü rehber köpek Esmer ile kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement