Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ Valiliğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ Valiliğini Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ Valiliğini Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti. Vali Recep Soytürk ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Süleymanpaşa Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığına da ziyaretlerde bulunan Göktaş, Rumeli İskelesi'nde bulunan kadın kooperatiflerinin satış noktalarını gezdi ve üretici kadınlarla sohbet etti.

23.10.2023 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ'da ziyaretlerde bulunup, kadın kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlığıyla ilgili çalışmalarda bulunmak üzere Tekirdağ'a geldi. Göktaş'ı, Vali Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül ile protokol üyeleri karşıladı. Bakan Göktaş, Vali Soytürk ile görüşerek Aile ve Sosyal Hizmetler İl  Müdürlüğü'nün çalışmaları ile ilgili brifing aldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar'ı ziyaret eden Göktaş, daha sonra AK Parti il teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Bakan Göktaş, Rumeli İskelesi'ne geçerek kadın kooperatiflerini ziyaret etti. Göktaş, satış noktalarını gezip, alışveriş yaptıktan sonra kadınlarla bir araya geldi. Bakan Göktaş, ardından iskelede bulunan kafeteryada oturan vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ Valiliğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement