AK Parti'li Karahocagil: "Aile Destek Programı güzide bir hizmet" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Karahocagil: "Aile Destek Programı güzide bir hizmet"

AK Parti\'li Karahocagil: "Aile Destek Programı güzide bir hizmet"

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Aile Destek Programı'nı "güzide bir hizmet" olarak nitelendirerek, devletin, bu programla kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ettiğini söyledi.

04.10.2022 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Aile Destek Programı'nı "güzide bir hizmet" olarak nitelendirerek, devletin, bu programla kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ettiğini söyledi.

Karahocagil, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Aile Destek Programı'na ilişkin bilgi verdi.

Programla, devletin, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ettiğini belirten Karahocagil, Aile Destek Programı'yla yılda 4 milyon hane için 15 milyar lira destek verilmesinin planlandığını bildirdi.

Karahocagil, "Belirlenen şartları taşıyan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 450 ila 600 lira arasında değişen tutarda desteklemede bulunulmaktadır. Vatandaşlar, başvuruları e-devlet kapısı üzerinden gerçekleştireceği gibi ikametgah adresinin bağlı olduğu sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına giderek de yapabilecektir. Gerçek ihtiyaç sahiplerine sunulacak bu güzide hizmetin sosyal yardım yararlanıcılarına hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Karahocagil: 'Aile Destek Programı güzide bir hizmet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir Valisi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü, öğrencilerle iftarda buluştu
    10:52 Eskişehir Valisi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü, öğrencilerle iftarda buluştu

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü Osman Ercan, Hızır Bey Erkek Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftarda bir araya geldi. Vali Aksoy, öğrencilerle sohbet etti ve dua ederek oruçlarını açtılar. GSB İl Müdürü Osman Ercan, Vali Aksoy'a teşekkür etti ve gençlere başarılar diledi. Buluşma, öğrencilerin Vali Aksoy ve İl Müdürü Ercan ile fotoğraf çekimiyle sona erdi.

  • Türkiye 12'nci yerel seçimini gerçekleştirecek
    10:49 Türkiye 12'nci yerel seçimini gerçekleştirecek

    61 milyonu aşkın seçmenin oy kullanabileceği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi, yarın gerçekleştirilecek.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mahalle ve Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor
    10:49 Bozüyük Belediye Başkanı Mahalle ve Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, mahallelerde gerçekleştirdiği yürüyüşler ile dernek ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Bakkalcıoğlu, Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette, Başkan Bakkalcıoğlu, görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi ve teşekkürlerini iletti.

  • Samsun'da 31 Mart yerel seçimlerinde 1 milyon 38 bin 991 seçmen 3 bin 656 sandıkta oy kullanacak
    10:47 Samsun'da 31 Mart yerel seçimlerinde 1 milyon 38 bin 991 seçmen 3 bin 656 sandıkta oy kullanacak

    Samsun'da nüfusa kayıtlı 1 milyon 38 bin 991 seçmen, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart'ta sandık başına gidecek. 17 ilçede 3 bin 656 sandıkta oy kullanma işlemi olacak. Samsun en kalabalık ilçesi İlkadım ilçesinde ise 241 bin 747 kişi sandığa gidecek.

  • Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü
    10:45 Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü

    Samsun'un Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar'ın düzenlediği 'Sevdamız Tekkeköy Buluşması' binlerce kişi tarafından ilgiyle karşılandı. Togar, seçmenlerden 31 Mart'ta sandıkları patlatma sözü aldı ve Tekkeköy halkının desteğini istedi. Ayrıca, etkinlikte Ekin Uzunlar'ın performansıyla vatandaşlar coştu.

  • Mehmet Kasapoğlu: Karşıyaka Stadyumu'nun yapımı engellendi
    10:45 Mehmet Kasapoğlu: Karşıyaka Stadyumu'nun yapımı engellendi

    Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Karşıyaka Stadyumu'nun yapımının engellendiğini belirtti. Kasapoğlu, İzmir'de 3 stadyum projesiyle yola çıktıklarını ve temellerini attıklarını söyledi.

  • Düzce'de Spor Yatırımları Hızla İlerliyor
    10:44 Düzce'de Spor Yatırımları Hızla İlerliyor

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün girişimi ile şehirde başlatılan spor yatırımları hızla ilerliyor. TFF standartlarına uygun donatıları ile hizmete açılan Güney Spor Kampüsü'nün yanı sıra yeni dönemde Kuzey Spor Kampüsü ile Kiremitocağı Spor Vadisi de hayata geçirilecek.

  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, belediyelerin önemini vurgulayan bir kitap hazırladı
    10:43 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, belediyelerin önemini vurgulayan bir kitap hazırladı

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, belediyelerin ülke yönetimindeki yeri ve belediyecilik hizmetlerinin önemine ilişkin "Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla Belediyecilik" adlı kitap hazırlandı.

  • Yahyalı ilçesinde sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
    10:41 Yahyalı ilçesinde sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi

    Yahyalı ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görev alacak sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünce düzenlenen programda sandık başkanlarına görevleri, yetki ve sorumlulukları ile seçim kuralları hakkında bilgi verildi. Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hatice Cansu Hevesli, seçimlerde sandık başkanı ve diğer sandık görevlilerine büyük sorumluluk düştüğünü belirtti ve seçim kurallarının ihlal edilmemesi gerektiğini vurguladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na katıldı
    10:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na katıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın başkanlığındaki 'Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na telefonla katılarak, Roman kardeşlerin sandıklarda en güzel cevabı vereceğini söyledi. Bakan Göktaş ise Roman vatandaşları selamlayarak, ülkenin en kıymetli hazinelerinden biri olduklarını belirtti. Ayrıca, Göktaş Sosyal Yardımlaşma Merkezleri'nde sunulan hizmetler hakkında bilgi verdi.


Advertisement