AK Parti'de Rize Adayı Reşat Kasap Oldu - Son Dakika
Politika

AK Parti'de Rize Adayı Reşat Kasap Oldu

AK Parti\'de Rize Adayı Reşat Kasap Oldu

Başbakan Erdoğan, memleketi Rize'de Prof. Dr. Reşat Kasap'ı aday gösterceklerini açıkladı.

03.12.2013 13:20  Güncelleme: 14:55

Başbakan Erdoğan, AK Parti Meclis grup toplantısında partisinin 15 ildeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

"MANŞETLERİNİ KURŞUN GİBİ ÇEVİRDİLER"

Başbakan, adayları açıklamadan önce "Kurtuluş Savaşı günlerinde Polatlı'dan top sesleri gelirken Meclis vazifesini yerine getirdi. Bugün de sermayesini, manşetlerini kurşun gibi Meclis'in üzerine çevirenlere rağmen Meclis'in ve siyasetin saygınlığından taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.

RİZE'DE DEĞİŞİM

15 ilin belediye başkanını açıklayan Erdoğan, memleketi Rize'de değişime gitti. 2 dönemdir başkanlık yapan Halil Bakırcı'nın 30 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmeyeceğini belirten Erdoğan "Benim memleketim olduğu için söylemiyorum, yeşili de ayrı bir güzel. Rize değişim dönüşümü iktidarımızla yaşayan şehirlerden biri. 2 dönemdir baba dostumuz olan Halil Bakırcı bu dönem aday olamayacak. Yeni adayımız Prof. Dr. Reşat Kasap ile yola devam edeceğiz" dedi.

BAKIRCI "İKİNCİ EŞLERİNİZİ KÜRTLERDEN ALIN" DEMİŞTİ

Bakırcı, "Güneydoğu bölgesinde yaşayan insanımızın ekonomik zorluklar ve terör belasından dolayı karşılaştıkları mağduriyetleri biliyoruz. Maddi durumu güçlü vatandaşlarımız bu bölgede yaşayan bayanlarla ikinci ya da üçüncü evliliklerini yaparak hısımlık bağları oluşturmaları gerekir. Eşinden çocuğu olmayan vatandaşlarımız da dini nikâhlı olarak bu bölgelerden kız alarak evlenebilirler" demişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika AK Parti'de Rize Adayı Reşat Kasap Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement