AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın Diyarbakır'da yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın Diyarbakır'da yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi

AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın Diyarbakır\'da yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, aylık bilgilendirme toplantısında, kentte yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi.

30.06.2021 19:17  Güncelleme: 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, aylık bilgilendirme toplantısında, kentte yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi.

Aydın, bir restoranın bahçesinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde vatandaşların sosyal, kültürel, ekonomik, toplumsal ve siyasi sorunlarına çözüm bularak, hizmet vereceklerini söyledi.

Teşkilat olarak tüm ilçelerde vatandaşlarla buluşma gerçekleştirdiklerini anlatan Aydın, şöyle devam etti:

"Onların taleplerini, şikayetlerini ve beklentilerini notlar halinde alıyoruz. Bu notları dosyalar haline getirip elimizdeki bütün imkanları zorlayarak onların beklentilerini karşılamaya, sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar 4 ilçemizde bunu gerçekleştirdik. Kulp, Bağlar, Silvan ve Bismil'den sonra önümüzdeki günlerde başka ilçede buluşma gerçekleştireceğiz. Bu şekilde imkanlar dahilinde yaz dönemi içerisinde 17 ilçemizi de tamamlamayı hedefliyoruz. Bu şekilde normal seçim takvimine kadar kentimizdeki bin 47 mahallemizin her birinde olmaya ve vatandaşlarımızın sorunlarıyla beklentileriyle uğraşmaya devam edeceğiz."

Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı, valilik ve büyükşehir belediyesi tarafından kentte yapılacak yatırımlara ilişkin protokol imzalanacağını bildirdi.

Protokol imzası sonrasında tüm ilçelerde hazırlanan projeler dahilinde semt sahaları, tenis kortları ve spor parkları yapımlarına başlanacağını aktaran Aydın, "Bu projelerin tamamlanması ile Diyarbakır'ımızın çehresinin sportif aktiviteler ve gençlerin spor yapabileceği alanlar açısından çok üst bir seviyeye çıkacağına inanıyoruz. Bu büyük ve tarihi yatırım projesinden dolayı, başta sayın Bakanımız Muharrem Kasapoğlu ve Valimiz Münir Karaloğlu olmak üzere emeği geçen tüm bürokrat ve kaymakamlarımıza teşkilatım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın Diyarbakır'da yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement