AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Politika

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Lice, Kocaköy, Ergani, Bismil, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir ilçelerini ziyaret etti. Ataman, ilçe başkanlıklarına yeni atanan başkanlara başarılar diledi ve teşkilat mensupları ile vatandaşlarla görüşerek talep ve önerilerini dinledi. Ataman, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirterek, esnaf, vatandaşlar ve gençlerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı. Ayrıca, partili kadınlarla da bir araya gelen Ataman, onların önemini vurgulayarak siyaset sahnesinde görmek istediklerini ifade etti.

24.10.2023 09:35

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Lice, Kocaköy, Ergani, Bismil, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir ilçelerini ziyaret etti.

İlçe ziyaretlerinde ilçe başkanlıklarına yeni atanan başkanlara başarılar dileyen Ataman, daha sonra teşkilat mensupları ve vatandaşlarla görüşerek talep ve önerilerini dinledi.

Ataman, yerel seçimlere kadar saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirterek, "Çarşıda, pazarda, sokakta, kahvede daima insanımızla beraber olacağız." dedi.

Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ataman, gençlerle de bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Ataman, gençlerle bir araya geldiği görüşmede, "Benim bir evladım var, sizler de ondan farklı değilsiniz. Sizler, her biriniz de benim evlatlarımsınız." ifadelerini kullandı.

Partili kadınlarla da bir araya gelen Ataman, "Beşiği sallayan, dünyayı da sallar sloganıyla sizleri önemsiyoruz ve sizlere değer veriyoruz. Sizi hayatın her sahnesinde gördüğümüz gibi siyasetin de sahasında görmek istiyoruz. Bizler için kıymetlisiniz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement