AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar'dan Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar'dan Başkan Yılmaz'a Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar\'dan Başkan Yılmaz\'a Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bizim sloganımız ise 'Durmak yok yola devam'. Bu sloganı bizim Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de mutlaka hiç durmadan ortaya koymamız lazım. Bu seçim Türkiye'nin kaderini belirleyecek" dedi.

18.06.2014 13:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bizim sloganımız ise 'Durmak yok yola devam'. Bu sloganı bizim Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de mutlaka hiç durmadan ortaya koymamız lazım. Bu seçim Türkiye'nin kaderini belirleyecek" dedi.

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın davetlisi olarak Samsun'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de görüşlerini açıklayan Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah halkımızın ilk defa seçeceği bir cumhurbaşkanını yine partimizin belirleyeceği adayın seçilmesi adına bizler de AK Parti ailesi olarak gerekeni yapacağız. Zaten bizim kaderimiz hep şöyle oldu. Biraz da liderimizin çizdiği yoldu. Biz seçim bittiği günün ertesi günü yine seçim varmış gibi çalışmaya başladık. Diğer partilerin sloganlarına bakın. Mesela bir partinin Ankara adayına bakın. Sloganı 'Yavaş yavaş'tı. Bizim sloganımız ise 'Durmak yok yola devam'. Başka bir şey söylemeye gerek yok. Bundan sonra da öyle olacağız. İşte bu sloganı bizim Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de mutlaka hiç durmadan ortaya koymamız lazım. Bu seçim Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Türkiye'nin ufkunu açacak ve daha da geliştirecek. Dünyanın gelişmiş liginde Türkiye'nin yerini çok daha sağlam almasını sağlayacak olan bir süreç ve bir adım olacak inşallah" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır ise Samsun'un çok iyi denilebilecek bir üniversitesinin olduğunu söyleyerek, "Samsun çeşitli medeniyetlerin binlerce yıldır ticaret amacıyla gelip kaldığı bir şehir. Halen daha da gelen insanların sık uğradığı bir şehir. Bizim çok iyi diyebileceğimiz bir üniversitemiz var ve şu anda da 60 ülkenin öğrencisi de bizde eğitim ve öğretim görüyor" şeklinde konuştu.

İLÇELERDE İÇME SUYU VE ATIK SU SIKINTILARI

Samsun hakkında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar'a bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un ilçelerinde içme suyu ve atık su sıkıntılarının olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, "Samsun'da birçok önemli yapılara sahibiz. Modern bir atık su arıtma tesisine sahipsiz. Bir bardak dolusu kirli su dahi sahillerimizden bir yerden akmıyor. Akmayacak hale getirdik. Ama ilçeler bize bağlandıktan sonra ilçelerimizin zayıf olan alt yapılarının, gerek katı atık gerekse de atık suyu bizim sistemlerimize bağlayarak onları da bizim ki gibi bir düzeye getireceğiz. İlçelerin atık su ve içme suyu sıkıntıları var. İnşallah bunları çözeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, günün anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar'a üzerinde işlemeler olan seramik bir hediye takdim etti. Ziyarete ayrıca AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Meclis Başkanvekili Turan Çakır, belediye meclis üyeleri ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar'dan Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement