AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirdi - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirerek, "3,5 senelik süre içerisinde Kayseri Belediyesinin bütçesinin neredeyse 10-20 misli büyük bütçelere sahip bu belediyelerin, bir tane hizmetini duydunuz mu? Bir tane hizmetine rastlayamazsınız." dedi.

26.06.2022 16:03  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirerek, "3,5 senelik süre içerisinde Kayseri Belediyesinin bütçesinin neredeyse 10-20 misli büyük bütçelere sahip bu belediyelerin, bir tane hizmetini duydunuz mu? Bir tane hizmetine rastlayamazsınız." dedi.

Özhaseki, Kayseri'de Melikgazi Belediyesince yaptırılan Selçuklu Sosyal Tesisi ve Pazar Yeri'nin açılış töreninde, amaçlarının hizmet olduğunu söyledi.

Kimseyi ayırmadan, kimsenin dinine, ırkına, mezhebine, partisine ve siyasi düşüncesine bakmadan hizmet ettiklerini dile getiren Özhaseki, mazeret üretmediklerini ve halk ne istiyorsa onu yaptıklarını vurguladı.

Mehmet Özhaseki, hizmetten başka bir şey düşünmediklerini belirterek, "Belediye başkanlığına ilk başladığımız durumla bugün arasında dağlar kadar fark olduğunu hepiniz biliyorsunuz. O ilk günlerde şehrin altyapısı yüzde 50-60 yoktu. Su kaçakları yüzde 65-70 oranındaydı. Bizim özellikle yeni bölgelerde kanalizasyonumuz, arıtma tesisimiz yoktu. Bugün geldiğimiz noktada Kayseri elhamdülillah Paris ile yarışacak seviyeye geldi." diye konuştu.

Muhalefetin yönetimindeki belediyelere yönelik eleştirilerde bulunan Özhaseki, şunları kaydetti:

"Bizler böyle belediyecilik yaparken bir de farklı belediyecilik anlayışı çıktı. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisinin başını çektiği belediyecilik anlayışında Ankara'yı, İstanbul'u, Adana'yı, Mersin'i, Antalya'yı, İzmir'i yakından takip ediyoruz. Burada bulunan kardeşlerime sesleniyorum. Ellerini vicdanlarına koysunlar. 3,5 senelik süre içerisinde Kayseri Belediyesinin bütçesinin neredeyse 10-20 misli büyük bütçelere sahip bu belediyelerin, bir tane hizmetini duydunuz mu? Bir tane hizmetine rastlayamazsınız. Her hafta sonu Kayseri'ye geliyorum, belediyelerin açılışından açılışına koşuyoruz. Yaptıkları hizmeti açabilmek için emin olun zaman bulamıyorlar. Dün Melikgazi Belediyemiz 7 tesisin açılışını birden yaptı."

Özhaseki, CHP'li belediyelerde böyle bir şey olmadığını ileri sürerek, şöyle devam etti:

"Eskiden zaten hırsızlıkla, yolsuzlukla anılırdı onlar, şimdi bir de algı operasyonları çekiyorlar. Ne yapıyorlar? Ajanslara büyük paralar veriyorlar. Youtuber dediğimiz şöhretli adamlara büyük paralar veriyorlar. Kendilerini sanki çalışıyormuş gibi, dürüst adamlarmış gibi dışarıya lanse etmeye çalışıyorlar. Bunun adı riyakarlıktır, bunun adı yalancılıktır. Allah bizi yalancılardan, riyakarlardan uzak etsin. Kendi belediyelerini idare edemeyen adamlar, trilyonlarca bütçeyi heba eden adamlar, bugün beceriksizliklerinin yanında hırsları da zirve yapmış vaziyette neredeyse hepsi cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkıyorlar. ya hele bir siz kendi belediyelerinizi idare edin. Vatandaşı mutlu edin, hizmet edin. O da yok, o da yok."

"Güçlü olmak zorundayız"

Anadolu coğrafyasında güçlü olmak gerektiğinin altını çizen Özhaseki, "Eğer biz burada bağımsız bayrağımız dalgalanırken, ezanımız okunurken yaşamak istiyorsak, güçlü olmak zorundayız. Bu bir mecburiyettir. Biz bu coğrafyada bağımsız kalacaksak, bağımsız olarak yaşayacaksak güçlü olmak zorundayız. Onun içindir ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, bizler de onun yol arkadaşı olarak hizmet etmeye devam ediyoruz." dedi.

Özhaseki'nin konuşmasının ardından tesisin açılışı yapıldı.

Açılışa, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, CHP\'li belediyeleri eleştirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu
    23:36 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu

    Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen iftar programında hakim ve savcılarla bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit savcının emanetine sahip çıkma noktasında mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Tunç, adaletin tecellisi için yapılan fiziksel ve yargı reformlarına değinerek, hukuk fakültelerinde yapılan değişikliklerin savunmayı güçlendireceğine inandıklarını ifade etti.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.


Advertisement