AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük'te - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük'te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük\'te

"Demiryolları da karayollarıyla çekişircesine büyük bir hizmet atağına geçti"

26.07.2013 23:33

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Demiryolları da karayollarıyla çekişircesine büyük bir hizmet atağına geçti" dedi.

Şahin, Irmak-Karabük- Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyon ve Sinyalizasyon Projesi'nin yüklenici firması tarafından verilen iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayı süresince birçok programa katıldığını ancak işçilerle yaptığı iftarların kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini söyledi.

Türkiye'nin her geçen yıl daha çok büyüdüğünü, çağdaşlığı yakalama adına hızlı adımlar attığını ve geleceğe doğru yürüdüğünü ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Türkiye son 10-11 yıl içinde karayollarında önemli bir mesafe aldı. Duble ve bölünmüş yollar ile şehirlerarası ulaşım artık daha kolay hale geldi. Demiryolları da karayollarıyla çekişircesine büyük bir hizmet atağına geçti. Bunun en büyük örneği burada uygulanmakta olan projedir."

Horasan erenleri dendiğinde Ahmet Yesevi'yi hiç bir zaman unutmadıklarını vurgulayan Şahin, Hoca Ahmet Yesevi'nin ocağından yetişen büyük zatların Anadolu'nun Türkleşmesi ve Müslümanlaşması için önemli görevler yaptığına işaret etti.

Yesevi'nin "Güçlüyken kavgadan vazgeç, muhtaçken başkasına yardım et" sözünü hatırlatan Şahin, "Bu sözü kafamızın ve gönlümüzün bir yerine mutlaka yer edinelim. Bunu yapabilen insan örnek insandır. Bunu yapabilen insan elinden ve dilinden başkalarının güvende hissettiği insandır" ifadelerini kullandı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement