AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: Şiarımız hizmettir - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: Şiarımız hizmettir

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: Şiarımız hizmettir

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar Park İçi Sinema Salonu'nda yapılan belediye başkan adayı tanıtımında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin şiarının hizmet olduğunu vurguladı. Yenişehirlioğlu, partisinin seçimle ilgili yoğun ve titiz bir çalışma yürüttüğünü belirtirken, insanların AK Parti'ye oy vermesini beklemek yerine herkese hizmet edeceklerini söyledi. Ayrıca, AK Parti Akhisar Belediye Başkan adayı Ömer İşçi'nin deneyimli bir siyasetçi olduğunu ve birlikte hizmet edeceklerini ifade etti.

04.02.2024 22:45  Güncelleme: 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti'nin şiarının hizmet olduğunu belirtti.

Partisinin, Akhisar Park İçi Sinema Salonu'nda yapılan belediye başkan adayı tanıtımına katılan Yenişehirlioğlu, seçimle ilgili yoğun ve titiz bir çalışma sürdürdüklerini kaydetti.

Yenişehirlioğlu kavga insanı değil, muhabbet insanı olduklarını söyleyerek, "Şiarımız hizmettir. AK Parti 22 yıldır iktidarda, başarısız olsak millet bu yetkiyi vermezdi. Bu memlekete sevdalıyız. Oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz. İnsanların bizim gibi düşünmesini beklemiyoruz." diye konuştu.

AK Parti Akhisar Belediye Başkan adayı Ömer İşçi'nin deneyimli bir siyasetçi olduğunu ifade eden Yenişehirlioğlu, "Biz Ankara'da, o da burada birlik ve beraberlik içinde hizmet edeceğiz." dedi.

Programda AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı seçim çalışmalarını, İşçi de projelerini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: Şiarımız hizmettir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement