AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, Aliağa'da sandık çalışmasına katıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, Aliağa'da sandık çalışmasına katıldı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, Aliağa\'da sandık çalışmasına katıldı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Aliağa'da partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etti, seçmenlerle bir araya geldi.

13.12.2022 12:19  Güncelleme: 12:26

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Aliağa'da partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etti, seçmenlerle bir araya geldi.

İlçe programı kapsamında İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, yönetimi ve mahalle başkanları ile toplantı düzenleyen Büyükdağ, 2023 seçimlerinin önemini vurguladı.

AK Parti ile kadınların siyasal temsillerinin arttığını vurgulayan Büyükdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadına siyasette en çok değer veren lider olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bugüne kadar kazandığımız tüm başarıları ve zaferleri, inşa ettiğimiz tüm eserleri kadınlarımızla birlikte gerçekleştirdik" dediğini hatırlatan Büyükdağ, 2023'te yeni bir başarı hikayesinin daha, kadınların büyük gayreti ile yazılacağını söyledi.

İlçe Başkanı Bedrettin Yaşar Demir'i de makamında ziyaret eden Büyükdağ, "sandık esaslı seçim çalışması" çerçevesinde 1158 No'lu sandıkta oy kullanacak kadınlarla sandık kurulu üyesi Nezahat Ateş'in Yenimahalle'deki evinde bir araya geldi.

Büyükdağ, konuşmasında seçime kadar mahalle mahalle, sokak sokak her sandıkta oy kullanacak kadınlarla bir araya geleceklerini bildirdi.

Kadın seçmenlerin tamamına ulaşacaklarını ifade eden Büyükdağ, AK Parti'nin kadınların siyaset ve toplum hayatında güçlü yer edinmelerine büyük önem verdiğini dile getirdi.

AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım da Büyükdağ'ı ilçelerinde büyük bir coşku ve heyecanla karşıladıklarını belirterek, "Üye ve sandık çalışmalarımızı değerlendirdik. 'Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir' diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a layık bir teşkilat olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, Aliağa'da sandık çalışmasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement