AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Açıklaması

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Açıklaması

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Suruç, Adıyaman, Ceylanpınar ve Diyarbakır’da yaşanan olayların planlı gibi görüldüğünü belirterek, yaşananların ülkenin birlik beraberliğine atılan dinamit olduğunu söyledi.

24.07.2015 14:20

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Suruç, Adıyaman, Ceylanpınar ve Diyarbakır'da yaşanan olayların planlı gibi görüldüğünü belirterek, yaşananların ülkenin birlik beraberliğine atılan dinamit olduğunu söyledi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can her hafta olduğu gibi bu hafta da vatandaşla bir araya gelerek dilek ve isteklerini dinledi. Vatandaşla her zaman iç içe olduklarını belirten milletvekilleri, vatandaş buluşması öncesi Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal gazetecilerle bir araya gelerek açıklama yaptı.

Partisinin il binasında gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti'nin ülkeyi hükümetsiz bırakmayacağını belirten Köksal, "Uzlaşı sağlanırsa koalisyon o kadar başarılı olur. 45 günde hükümet kurulması lazım 45 günlük sürede zaman devam ediyor. Her halükarda ülke rahat olsun, AK Parti bu ülkeyi hükümetsiz bırakmaz, herkes rahat olsun, tahriklere dolduruşlara gelmeyelim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Suruç'ta hunharca bir katliam yaşandı, onlara da başsağlığı diliyoruz birileri oyun oynamaya çalışıyor bu açık açık görülüyor Suruç ve hemen peşinden Adıyaman, Ceylanpınar, Diyarbakır bunlar planlı gibi görülüyor ülkenin birlik beraberliğine atılan dinamittir. Biz her zaman kinden fazla birliğe ihtiyacımız var Geniş kapsamlı operasyonlar sürüyor bu devam edecek AK Parti olarak her türlü ihtimali düşünerek hazırlık halindeyiz huduttan yapılan taciz atışında şehidimiz var. Türkiye zor günlerden geçiyor ama biz güçlü bir devletiz sistem işliyor ve işlemeye devam edecektir" dedi.

Türkiye'nin etrafı Ateş çemberi içinde olduğunu söyleyen Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, "Ciddi kararlar veren hükümet var koalisyonda güçlü olması lazım. Hükümetimiz iş başında, koalisyon kurulması için görüşmeler devam ediyor. Biz seçime hazırız, Suruç'ta hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum gecen dönemden bu tarafa aralıksız söz verdiğimiz gibi her Cuma buradayız hafta içinde de düğün, cenaze burada oluyoruz vatandaşı Ankara'ya yormuyor, elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement