AK Parti'li Uğur: Türkiye, CHP Zihniyetinden Kurtuldu - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Uğur: Türkiye, CHP Zihniyetinden Kurtuldu

AK Parti\'li Uğur: Türkiye, CHP Zihniyetinden Kurtuldu

Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, 2009 Aralık ayında atama ile merkez ilçe başkanlığına getirildiğini anımsattı.

04.12.2011 18:44

İlk HEDEF YEREL SEÇİMLER

Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, 2009 Aralık ayında atama ile merkez ilçe başkanlığına getirildiğini anımsattı. Bu göreve seçilmiş olmanın verdiği güç ile devam etmek istediğini kaydeden Şeker, "2014'deki yerel seçimlerde oy oranımızı daha da artırıp Balıkesir'i özlediği AK Parti hizmetlerine kavuşturmak istiyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'DE ANLAYIŞ DEĞİŞTİ"

"ABD'yi kapitalistler kurmuş, bir iş yapacağınız zaman işadamlarına bakacaksınız. İngiltere'yi lordlar kurmuş, iş yaparken lordlara bakacaksınız. Türkiye'de iş yaparken orduya bakacaksınız, ne diyor acaba diye. Şimdi Amerkalılar hala işadamlarına bakıyor ama Wall Street'te insanlar sokaklarda, insanlar mutlu değil. Onlar işadamlarına bakmaya devam etsin. İngiltere de lordlara bakıyor. Onlarda da birçok proplem var. Peki Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığında Türkiye nereye bakıyor? Milletine bakıyor, milletine. Türkiye'de siyaset anlayışı değişti. İktidar artık milletine bakıyor, milletin sesini dinliyor. Onun için biz gücümüzü ve desteğimizi milletten alıyoruz. Bu çok önemlidir." CHP'YE SERT ELEŞTİRİLER

CHP'nin "Türkiye işgal altında" iddiasına da yanıt veren Uğur, şunları söyledi:

"Türkiye işgal altındaymış. Kim işgal etmiş? Türkiye Adalet ve Kalkınma Partisi'nin işgali altındaymış! Halbuki şunu söyleyemiyor. Ülke vesayetçi, darbeci zihniyetin işgalinden kurtulmuştur. Türkiye 'Dersim'de analar ağlamadı mı, yine analar ağlasın' diyen CHP'nin vesayetçi zihniyeti ve işgalinden kurtulmuştur. Türkiye 27 Nisan e-bildirisine alkış tutan CHP zihniyetinin işgalinden kurtulmuştur. Türkiye suni gündemlerle, 'Laiklik elden gidiyor, şeriat geliyor' teraneleriyle ülkeyi yoran, Fadime Şahin- Ali Kalkancı senaryolarıyla, tiyatrolarıyla milleti işgal eden CHP zihniyetinden kurtulmuştur. Yıllarca Meclis'in duvarında 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' yazmasına rağmen iktidarları muktedir etmediler, siz iktidar oluyorsunuz ama onlar hep darbecileri davet ettiler."

YENİ YÖNETİM

Seçimlere geçildiğinde ise Recep Şeker başkanlığında tek liste çıktı. 400 delegenin oy kullandığı seçimde yeni yönetim kurulu; Recep Şeker, Abdullah Altıntaş, Ali Kama, Ali Silcan, Bahriye Kofoğlu, Cemil Çetin, Emin Demirbaş, Ersin Boşverdi, Hatice Cenk, Hatice Kübra Altunöz, Hayri Şayan, İbrahim Mutlu, İlhan Ay, İsmail Eren, Mehmet Ali Gedik,Şehri Güner, Mesut Ünal, Murat Avcıalp, Naci Derya, Nurettin Asar, Onur Özsaygı, Orhan Nayir, Sevgi Kalay, Sezai Doğan, Şaban Aygören, Şükrü Bakır, Tuğba Ayan, Turhan Bizsan, Zeki Burmalı, Zeki Kurtulmuş'tan oluştu.

Seçimlerde 165 kişilik il delegasyonu da belirlendi. Balıkesir eski belediye başkanı Sabri Uğur, İl Genel Meclisi eski başkanı Mehmet Akif Okur, eski milletvekili İsmail Özgün de delege seçildi.

HD,CY(AÖ/SS) - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Uğur: Türkiye, CHP Zihniyetinden Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement