AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ahilik Haftası'nda Balıkesir esnaflarını ziyaret etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ahilik Haftası'nda Balıkesir esnaflarını ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ahilik Haftası\'nda Balıkesir esnaflarını ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Ahilik Haftası dolayısıyla Balıkesir Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, esnafın Ahilik Haftalarını kutladı. Canbey, esnafın önemine vurgu yaparak, esnafların ülkenin ve şehrin gelişmesindeki rolünü ve değerini anlattı. Ayrıca, esnafların taleplerini dinleyip çözüm için ilgili kurumlarla görüşmeler yapacaklarını belirtti.

18.09.2023 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 36. Ahilik Haftası münasebetiyle Balıkesir Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, esnafın Ahilik Haftalarını kutladı.

Bir otomotiv firmasını ziyaret eden Milletvekili Dr. Mustafa Canbey burada açıklamalarda bulundu.

Mustafa Canbey "Zamana yenik düşmeyen, rengi solmayan, değerinden bir şey kaybetmeyen ahilik, bugünün dünyasının ihtiyaçlarına da derman olacak düsturlarıyla en kıymetli hazinelerimizden biridir. Sahip çıkmalıyız. AK Parti olarak bizler de bu kıymetli hazinemizin gelecek kuşaklara aktarmanın gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle ebediyete irtihal eden ahilerimizi, esnaf ve sanatkarlarımızı rahmetle yad ediyorum. Tüm esnaflarımızın Ahilik Haftasını kutluyorum. ifadelerini kullandı.

Esnafların sadece alan, satan, ticaret yapan, varlığı icra ettiği meslekten ibaret biri olmadığını söyleyen Dr. Mustafa Canbey şunları kaydetti:

"Esnaf aynı zamanda o muhitin gözü, kulağı, sesi, vicdanı, hamisi, yol göstericisidir. Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinin, büyümesinin, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize doğru adım adım yol almasının kökleri esnaf çalışkanlığına ve ahlakına uzanır. Bu nedenle esnafımızı, milletimizin emaneti, bu günümüzün ve yarınımızın manevi teminatı olarak görüyoruz. Her daim yanlarındayız. Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ediyor, talep ve sıkıntılarını dinliyoruz. Çözümü için ilgili kurumlarla görüşüyoruz. Balıkesir'imiz, aziz hemşehrilerimiz için durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ahilik Haftası'nda Balıkesir esnaflarını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement