AK Parti Milletvekili Fuat Oktay, Polatlı'da vatandaşlarla buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Fuat Oktay, Polatlı'da vatandaşlarla buluştu

AK Parti Milletvekili Fuat Oktay, Polatlı\'da vatandaşlarla buluştu

AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Polatlı'da vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur İttifakı'nın Polatlı Belediye Başkan adayı Levent Çağlancı'ya destek istedi. Oktay, CHP'nin geçmişte terör örgütleriyle iş birliği yaptığını savunarak, aynı oyunun tekrar oynandığını belirtti. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 25 ilçeye hizmet götürmediğini vurguladı. Çağlancı ise Polatlı'nın il olması için çalışmalar yapacaklarını ve ilçeye çağ atlatacak projeler gerçekleştireceklerini söyledi.

26.03.2024 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Polatlı'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Polatlı Seçim İrtibat Merkezinde vatandaşlara hitap eden Oktay, Cumhur İttifakı'nın Polatlı Belediye Başkan adayı Levent Çağlancı'ya destek istedi.

CHP'nin geçen yıl yapılan seçimlerde terör örgütleriyle iş birliği yaptığını savunan Oktay, "Aynı oyunu 10 ay sonra tekrar oynamaya başladılar. Adına da kent uzlaşısı dediler. Yine o zaman ki HDP şimdi ki DEM'le aynı şekilde kol kola girdiler. FETÖ'süyle, DHKP-C'siyle kol kola girdiler. Çıkar ilişkilerinin neler olduğunu da İstanbul'da balya balya paralarla gördük." ifadelerini kullandı.

Oktay, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 25 ilçesine 5 yıldır hizmet götürmediğini kaydetti.

Levent Çağlancı da Polatlı'nın il olması içi çalışmalar yürüteceklerini ifade ederek, ilçeye çağ atlatacak çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Fuat Oktay, Polatlı'da vatandaşlarla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement