AK Parti Niksar Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika
Politika

AK Parti Niksar Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AK Parti Niksar Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Tokat’ın Niksar ilçesinde AK Parti'nin 4 belde belediye başkan adayı açıkladı.

29.01.2014 16:05

Tokat'ın Niksar ilçesinde AK Parti'nin 4 belde belediye başkan adayı açıkladı.

AK Parti Niksar İlçe Başkanlığı'nda yapılan aday açıklama toplantısında konuşan İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş, 4 belde de belediye başkan adayların açıklandığını, bir iki gün içerisinde de ilçe merkez Belediye Başkan adayının açıklanacağını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Keleş, "İki aylık bir süreç zarfında partimizin koymuş olduğu kriterler doğrultusunda birinci kriterlerden biri anketler, ikinci temayül yoklaması ve diğer kriterlerle birlikte şu an partimiz beldelerdeki belediye başkan adaylarımızı belirlemiş oldu. Bu süreç zarfında aday adaylığı içinde müracaat etmiş olan ve bu süreci çok güzel seviyeli biçimde götüren bütün aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hepsinin bize söylediği tek bir söz var, aday kim olursa olsun, sonuna kadar arkasında çalışacaklarını söyledikleri için tekrar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Keleş açıklaması şu şekilde sürdürdü: "Partimizin açıklamış olduğu bu süreçte Serenli Belediye Başkan adayımız Mustafa Kenç, Gökçeli Belediye başkan adayımız mevcut başkanımız Ayhan Öztürk, Gürçeşme Belediye Başkan adayımız mevcut Başkanımız Halil Kunduz, Yolkonak Belediye Başkanımız da yine mevcut başkanımız Musa Atasoy'dur" diye konuştu.

Başkan Keleş, Niksar Belediye Başkan adayının ise bir iki gün içerisinde açıklanacağını dile getirdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Niksar Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement