AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, alkollü yerler bölgesine dahil edilen alanı eleştirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, alkollü yerler bölgesine dahil edilen alanı eleştirdi

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, alkollü yerler bölgesine dahil edilen alanı eleştirdi
07.07.2023 17:29

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Tepebaşı Belediyesi tarafından tren garı yakınındaki bir alanın alkollü yerler bölgesine dahil edilmesi kararını eleştirdi. Aydın, CHP'li meclis üyelerinin oy çokluğuyla alınan bu kararın, yol açacağı sıkıntılara dikkat çektiğini ve ilgili kararı yasal mercilere taşıyacaklarını belirtti.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Tepebaşı Belediyesine, tren garı yakınındaki bir alanın alkollü yerler bölgesine dahil edilmesiyle ilgili eleştiride bulundu.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, tren garı yakınındaki bir alanın, alkollü yerler bölgesine dahil edilmesi kararının Tepebaşı Belediyesinde CHP'li meclis üyeleri tarafından oy çokluğu ile alındığını hatırlattı.

Komisyonlarda defaatle, bu bölgeler alkollü alan olduğu takdirde yol açacağı sıkıntılardan söz ettiklerini ancak CHP'li meclis üyelerinin bu konudaki ısrarlarına devam ettiğini ifade eden Tepebaşı, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz dönemde de Aşağı Söğütönü-Keskin Yolu'nda okul, cami ve trafik sıkışıklığının olduğu bir güzergahta tüm uyarılarımıza ve emniyetin olumsuz raporlarına rağmen, yol boyu alkollü alan ilan edilmişti. Sonrasında ilgili mahkeme tarafından iptal edildi. Eğer iptal edilmeseydi biz şu an Keskin Yolu'ndaki kazaları ve belki de ölümleri konuşuyor olacaktık.

AK Parti grubu olarak, oy çokluğu ile alınan kararı kabul etmediğimizi, Tepebaşı'nın huzuru için ilgili kararı yasal mercilere taşıyacağımızı ifade etmek istiyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, alkollü yerler bölgesine dahil edilen alanı eleştirdi - Son Dakika


Advertisement