AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye'de Partililerle Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye'de Partililerle Buluştu

AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye\'de Partililerle Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Fethiye'de düzenlenen bir programa katıldı. Programın ardından saha ziyaretleri yapan Kaya ve Kılıç, Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten'e destek istedi. Cumhur İttifakı'nın Fethiye'yi dünyanın incisi haline getireceğini belirten Kaya, bölgenin gelişimi için ittifaka teslim edilmesi gerektiğini ifade etti. Kılıç ise uyum ve birliktelikle seçimi kazanacaklarını ve Muğla'nın tamamında yeni çalışmalar yapacaklarını söyledi.

10.03.2024 18:01  Güncelleme: 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Muğla'nın Fethiye ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten'in düzenlediği programa katılan Genel Başkan Yardımcıları, etkinliğin ardından Kökten ile saha ziyaretleri yaptı.

Off-road kulübünde gençlerle, Fethiye kordonda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Kaya ve Kılıç, Kökten'e destek istedi.

Kökten'in Fethiye'de seçilmesi halinde ilçenin dünyanın incisi haline geleceğini söyleyen Kaya, bölgenin hak ettiği noktalara ulaşabilmesi için Cumhur İttifakı'na teslim edilmesi gerektiğini ifade etti.

Kılıç da coşku, uyum ve birliktelikle seçimi kazanacaklarını belirterek, Cumhur İttifakı'nın uyumuyla başta Fethiye olmak üzere Muğla'nın tamamında, daha önce yapılmayan çalışmaların hayata geçirileceğinden emin olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye'de Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement