Ak Partili Mehmet Ali Pulcu Ümraniye'de Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Ak Partili Mehmet Ali Pulcu Ümraniye'de Esnafı Ziyaret Etti

Ak Partili Mehmet Ali Pulcu Ümraniye\'de Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Pulcu seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye esnafını ziyaret etti.

13.10.2015 13:43

AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Pulcu seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye esnafını ziyaret etti.

AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Pulcu seçim çalışmalarına Ümraniye'de devam etti. Ümraniyeli esnafın 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinleyen AK Partili Milletvekili, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Pulcu, yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinden sonra seçmenin istikrarın önemini anladığını söyledi.

"GÜLERYÜZLE KARIŞILANIYORUZ"

Pulcu, özellikle esnaf tarafından ilgiyle karşılandıklarını belirterek, "Çok sıcak karşılamalar yaşadığımızı söyleyebiliriz. Bu seçim döneminde çok hızlı hareket etmeme kararı almıştık. Vatandaşın bir derdi varsa dinliyoruz. Bizde uzun uzun konuşuyor, o konuşmalarına karşılık vermeye çalışıyoruz. Böyle gergin başlayan konuları önce yumuşattıktan sonra, çok tatlı ve verimli görüşmeler yaptığımızı söyleyebiliriz. Onun dışında, sahada güler yüzlü olmayan bir esnafla karşılaşmadığımızı söyleyebilirim. Memleketteki olağanüstü şartlara rağmen.  Hangi siyasi görüşten olursa olsun vatandaş kendisiyle ilgilenilmesinden memnun. Şikayetlerini de hiç eğip bükmeden fakat nezaket sınırları içinde dile getiriyorlar" dedi.

"KOALİSYON HÜKÜMETLERİNDE BAŞARILI ADIMLAR ATILAMAZ"

Konuşmasının devamında Türkiye'nin tek başına iktidar dönemlerinde büyük başarılara imza attığını vurgulayan Pulcu, koalisyon hükümetlerinde bunun olanaksız olduğunu hatırlatarak, sözlerine şöyle devam etti:

"Koalisyon hükümetleri, evet meşrudur. Toplumsal kutupları uzlaştırma noktasında da bir işe yarayabilir. Fakat hiçbir zaman Türkiye'de koalisyon hükümetlerinde çok başarılı adımlar atılamadığını hepimiz tarihsel olarak biliyoruz. Dolayısıyla 'bize tek başına iktidarı verirseniz, şu ana kadar yaptığımız hizmetlerin devamını, daha süratle getiririz' demiştik. Bu süreçte bunu yapamadık fakat vatandaşın da 3-4 aylık sürede Türkiye'nin nasıl bir dalgalanmaya, darboğaza girdiğini, nasıl ufak tefek sıkıntıların büyüyerek geldiğini gözlemlemesi bakımından bunun da sandığa yansıyacağını düşünüyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Mehmet Ali Pulcu Ümraniye'de Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement