Ali Babacan, Sedat Peker'in iddiaları hakkında konuştu: Çok vahim bir durum - Son Dakika
Politika

Ali Babacan, Sedat Peker'in iddiaları hakkında konuştu: Çok vahim bir durum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, son zamanlarda yayınladığı videolarla gündemden düşmeyen Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili konuştu. Söz konusu iddiaların ortaya saçıldığını ancak araştırılması için savcılık süreçlerinin başlatılmadığını söyleyen Babacan, "Çok vahim bir durum" şeklinde konuştu.

07.06.2021 12:21  Güncelleme: 12:50

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı. Babacan, YouTube'tan yayınladığı videolarda çok sayıda ismi hedefe koyan suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili soruya da yanıt verdi.

"ÜLKE TAM BİR BATAKLIĞA GÖMÜLÜYOR"

Peker'in iddialarıyla ilgili olarak hiçbir savcının harekete geçmediğini belirten Babacan, "İddiaların muhatapları var. İçlerinde pek çok bakan, belediyeler, vakıflar, gazeteciler, dernekler var. İddialar ortaya saçılmış ama araştırılması için savcılık süreçleri başlatılmamış durumda. Çok vahim bir durum" ifadelerini kullandı.

Babacan sözlerine şu şekilde devam etti;

"Dürüst ve işin ehli kadrolar işin başına geçsin, bütün sorunlar hızla çözülür. Türkiye, bir kabustan uyanma hızında iyileşebilir. Bütün bu problemlerin sebebi kötü yönetim. Siyasetçiler finansmanını kısmen de olsa yasa dışı yapılardan sağlamaya başlayınca, o yasa dışı yapıların önü daha da açılıyor. Ülke tam bir bataklığa gömülüyor."

Ali Babacan, Sedat Peker\'in iddiaları hakkında konuştu: Çok vahim bir durum

Son Dakika Politika Ali Babacan, Sedat Peker'in iddiaları hakkında konuştu: Çok vahim bir durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement