Atalay: Allah Ağız Tadımızı Bozmasın - Son Dakika
Politika

Atalay: Allah Ağız Tadımızı Bozmasın

Atalay: Allah Ağız Tadımızı Bozmasın

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Böyle bir huzurlu atmosferi Rabbım bize nasip ettiği içinde şükrediyoruz."

30.07.2013 22:40

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Böyle bir huzurlu atmosferi Rabbım bize nasip ettiği içinde şükrediyoruz. Allah ağız tadımızı bozmasın" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Kırıkkale Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi ve Kırıkkale Belediyesi tarafından Nur Cami avlusunda düzenlenen iftar yemeğine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı. İftar öncesi Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Vali Ali Kolat, Din İşleri Yüksek Kurul Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük kısa birer konuşma yaptı. Ardından konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'de huzurlu bir hayatın bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

"Burada bütün kamu yöneticilerimiz, valimiz, belediye başkanımız, başsavcımız, müftümüz, siyasetçilerimiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerimiz ve değerli hemşerilerimiz burada. Hepimiz beraber güzel bir iftar yapıyoruz. Bunun için rabbimize hamd ediyoruz. Böyle bir huzurlu atmosferi rabbim bize nasip ettiği içinde şükrediyoruz. Allah ağız tadımızı bozmasın. Birlikteliğimizi bozmasın ve nice böyle güzel ramazanlarda geleneksel iftarımızı birlikte yapalım diyorum." - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Atalay: Allah Ağız Tadımızı Bozmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement