Bahçeli: "Ülke Torba Yasalarla Yönetiliyor" - Son Dakika
Politika

Bahçeli: "Ülke Torba Yasalarla Yönetiliyor"

Bahçeli: "Ülke Torba Yasalarla Yönetiliyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart milletimizi uyandıracak bir seçim olacaktır" dedi.

25.02.2014 17:40

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart milletimizi uyandıracak bir seçim olacaktır" dedi.

MHP Lideri Bahçeli, Bilecik'te partisi tarafından düzenlenen mitingde partililere seslendi. Bahçeli, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin siyasal ömrünün tükendiğini iddia ederek, "Recep Tayyip Erdoğan ne yaparsa yapsın, ya aklanacak ya da gerekli şekilde yargılanmak için Yüce Divan'a gidecek" dedi.

Ülkenin torba yasalarla yönetildiğini iddia eden Bahçeli, şöyle konuştu: "Bir torba yasa geliyor. Bu torba yasanın içerisinde 35, 40, 25 madde var. Kimisi memleketimiz için hayırlı. Bir emeklinin sorununu çözecekse, bir işçi kardeşimize yardımcı olacaksa, esnafın bir problemini veyahut vergileri azaltmak gibi bir takım şeyler varsa hep beraber çıkaralım. Ama bunun içerisine yolsuzluk ve rüşvetin hukuk yönünden önünü temizlemek açısından da yasa konuluyor. İşte internet, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun değiştirilmesi, MİT yasası şu bu. Memleket öyle bir hale geldi ki torba yasayla torbacılar faaliyet gösterir hale geldi. Şuan ülkeyi torbacılar yönetiyor. Torbacıların da bileğinden başka yeri gözükmüyor. Torbanın içerisinde elleriyle bir şey yapıyorlar."

"İKTİDARDAN KURTULMANIN YOLU DEMOKRASİ İÇİNDE SEÇİM MÜESSESESİDİR"

"Peki iktidardan kurtulmanın yolu ne olacak?" diye soran Bahçeli, cevabını yine kendisi verdi: "İktidardan kurtulmanın yolu demokrasi içinde seçim müessesesidir. Seçim müessesesinin iktidar değişikliğini öngören milletvekilliği genel seçimleridir. Öyleyse milletvekilliği genel seçimleri hangi gündür? 2015 yılının en geç 12 Haziran'ına kadar. Demek ki Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidardan demokrasi içerisinde uzaklaştırılmasının yolu bu seçimdir." Belediye başkanlarını ve Cumhurbaşkanımızı seçeceğimizi anlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun ikisinde AKP'den iz kalmayacak, oy oranı aşağıya düşecek. Herkes diyecek ki bunlar gidiyor. 2015 yılında, ben yüzde 51'le geldim diyen, herkesi küçük gören, ne yapıyorsun, ne söylüyorsun, yüzde 51'le geldik sen de gelirsen şöyle yaparsın diyerek herkesi azarlayan, Meclis'te kimseye konuşma hakkı vermeyen bu zihniyete Mehter Marşı'yla geldin İzmir Marşı'yla gideceksin denilecek. Yüzde 51'le geldin yüzde 51'le gideceksin, haydi Abbas Yolcu diyeceğiz."

"EN SON ÜMİT MHP"

MHP Lideri Bahçeli, seçimlerde seçmenleri MHP'ye oy vermeye davet ederek sözlerine şöyle devam etti: "Yolsuzluk ve rüşvetle kesin mücadeleyi yapabilecek tarzda bir iktidarın oluşumunu bugünden düşünmek ve planlamak lazımdır. Onun için 30 Mart uyarıcıdır. Milletimizi uyandıracak bir seçim olacaktır. Türkiye'de bir iktidar değişikliğine milletimizi inandıracak bir seçim olacaktır. 33 gün kalmıştır. Bugünden itibaren gecemizi gündüzümüze katacağız. Kim hangi partiden olursa olsun onların gönlünü, sevgisini kazanacağız. Buna dikkat edin. Bu sebepten dolayı bunun başlangıcı seçim. Seçimle yaparken de sandığa gideceğiz. Öyle bir tesadüf ki sandıkta oy kullanılacak olan pusulanın sonu 3 hilal yani MHP. Bunun manası nedir? En son ümit MHP demektir. En son ümit MHP demek için mührü 3 hilale vurmalıyız. En sonunda da 1 Nisan şakasını AKP'ye yapıyoruz." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bahçeli: 'Ülke Torba Yasalarla Yönetiliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement