Bakan Akdağ, Erzurum'da Partililerle Bayramlaştı - Son Dakika
Politika

Bakan Akdağ, Erzurum'da Partililerle Bayramlaştı

Bakan Akdağ, Erzurum\'da Partililerle Bayramlaştı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Şehitlerin Acısını İçlerinde Hissettiklerini Belirterek, "Bugün Hayatta Olmamızı ve Huzur, Refah İçinde Yaşamamızı Sağlayan Yiğitlerimiz Var Olduğu Sürece Bu Kardeşlik Hep Devam Edecektir. Bu Bayramlar Hep Kutlanacaktır" Dedi.

21.12.2007 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, şehitlerin acısını içlerinde hissettiklerini belirterek, "Bugün hayatta olmamızı ve huzur, refah içinde yaşamamızı sağlayan yiğitlerimiz var olduğu sürece bu kardeşlik hep devam edecektir. Bu bayramlar hep kutlanacaktır" dedi.

Yakutiye Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Milletvekilleri Saadettin Aydın, Prof. Dr. Muzaffer Güzelyurt, İbrahim Kavaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Arınç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salondakilerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bakan Akdağ, şehitlerin acısını içlerinde hissettiklerini belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri olduğu sürece

her zaman bu mutlu bayramların devam edeceğini söyledi. Bakan Akdağ, "Ordumuzun, askerlerimizin, erlerimizin sayesinde huzur içindeyiz ve bunlar bayramlarımızı kardeşlik içinde geçirmemizi sağlıyor. Kardeşliğimizi bozmaya yeltenenlerin hevesleri hep kursaklarında kalacak" dedi.

Konuşması sırasında mikrofon arızalanınca tamir etmeye çalışan Bakan Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Düşüncesi, yaşantısı, inancından dolayı insanlarımızın ayrıştırılmasına razı değiliz. Vatanımızı, insanlarımızı aynı bayrak altında tutmak için siyaset yapıyoruz. Biz siyaseti şerefli bir görev olarak devraldık, siyaset bunun için yapılır, bunun için de yapılmalıdır. Bizim amacımız çiftçisinden esnafına, en üst tabakadaki vatandaşa kadar herkesin mutlu, huzurlu ve refah içinde yaşamını sağlamaktır. Bugün hayatta olmamızı ve huzur, refah içinde yaşamamızı sağlayan yiğitlerimiz var olduğu sürece bu

kardeşlik hep devam edecektir. Bu bayramlar hep kutlanacaktır. Şehitlerimiz hiçbir zaman ölmezler, onlar hep diridirler, onların diriliği bizim de diri olmamızı sağlıyor."

Törende AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer ise, ünlü piyanist Fazıl Say'la ilgili olarak, "Değerli kardeşime şunu söylemek istiyorum; hayat piyano tuşlarındaki notalar değildir. Dönüp halka bakacaksın, dönüp Türkiye'ye bakacaksın" diye konuştu.

Bayramlaşma esnasında 66 yaşındaki Şükran Konuksever isimli bir bayan Bakan Akdağ'ın yanına gelerek, 10 yıldır göğüs hastalıkları hastanesinde çalışan 7 çocuklu oğlu Önder Hıdışoğlu'nun ailevi nedenlerden 10 gün işe gidemediği için işten çıkartıldığını ve çok zor durumda olduklarını anlattı. Konuksever, 35 yıl önce eşini kalp krizinden kaybettiğini, babasının aylığını alabilmek için soyadını değiştirip tekrar babasının soyadını aldığını ve geçimini babasının aylığıyla sağladığını söyledi. Bakan Akdağ,

yaşlı kadına gerekli soruşturmanın açılacağı ve eğer oğlu haklı ise tekrar işinin başına döneceği sözünü verdi.

(AY-İRT-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Akdağ, Erzurum'da Partililerle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement