Bakan Avcı'dan Bakanlık Denetçilerine Veda Yemeği - Son Dakika
Politika

Bakan Avcı'dan Bakanlık Denetçilerine Veda Yemeği

Bakan Avcı\'dan Bakanlık Denetçilerine Veda Yemeği

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, son bir yıl içerisinde emekli olan bakanlık denetçileriyle veda yemeğinde buluştu.

20.06.2013 16:07  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, son bir yıl içerisinde emekli olan bakanlık denetçileriyle veda yemeğinde bir araya geldi.

Başkent Öğretmenevi'nde verilen öğle yemeğine gelişinde Bakan Avcı'yı, makam aracından inişinde mesai arkadaşları karşıladı. Son bir yıl içerisinde emekli olan bakanlık denetçileriyle son kez bir araya gelen Avcı, onlarla sohbet etti. Yemeğin ardından mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Avcı, emekliye ayrılan bakanlık denetçilerine tek tek çiçek takdim etti. Dolma kalem de hediye eden Avcı, "Verdiğim paketin içinde ne var diye arkadaşlar merak edebilir. Bir dolma kalem var. Biz Milli Eğitim Bakanlığı'nda tekrar bir gelenek başlatmak, daha doğrusu bu geleneği ihya etmek istiyoruz" dedi.

Eskiden öğretmenlerin, okul müdürlerinin ve müfettişlerin ceketlerinin ön ceplerinde dolma kalem taşıdığını hatırlatan Avcı, "Biz onların öğretmen olduğunu oradan bilirdik. Şimdi biz de öğretmen olduğumuz, milli eğitimci ve müfettiş olduğumuz belli olsun diye kalemlerimizi tekrar dağıtmaya başladık. Siz zaten unutmazsınız ama etraftakiler öğretmen olduğunuzu, müfettiş olduğunuzu hatırlasınlar, görsünler diye size kalem hediye ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Avcı, daha sonra emekli olan bakanlık denetçileri ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Avcı'dan Bakanlık Denetçilerine Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement