Bakan Avcı: "Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil" - Son Dakika
Politika

Bakan Avcı: "Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil"

Bakan Avcı: "Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil"

AK Parti Eskişehir İl Yönetimi tarafından düzenlenen 25. dönem Milletvekili Aday Tanıtım toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı, 7 Haziran seçimlerinin fantezilerle oy kullanılacak bir seçim olmadığını, Türkiye’nin kader seçimi olduğunu söyledi.

12.04.2015 17:31

AK Parti Eskişehir İl Yönetimi tarafından düzenlenen 25. dönem Milletvekili Aday Tanıtım toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı, 7 Haziran seçimlerinin fantezilerle oy kullanılacak bir seçim olmadığını, Türkiye'nin kader seçimi olduğunu söyledi.

Batıkent Mahallesi Özgüven Tesisleri'nde düzenlenen 25. dönem milletvekili aday tanıtım toplantısına, AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, İlçe başkanları ve partili çok sayıda üye katıldı. Program, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programa katılmak üzere salona giriş yapan Milli Eğitim Bakanı Avcı'ya partililer yoğun ilgi gösterdi. Ardından adaylar, Prof. Dr. Nabi Avcı, Salih Koca, Prof. Dr. Emine Nur Günay, Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, Yetkin Tetik ve Ali Demirel'in özgeçmişleri okundu.

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 30 yaşın altında bulunan gençlere eski Türkiye'deki durumun anlatılması gerektiğini kaydetti. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine değinen Avcı, "Bütün aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok güzel ön hazırlık oldu. 6 isim yazmak zorundaydık. Dolayısıyla bu arkadaşlarımıza görev tebliğ edilmiş oldu. İnşallah bizde bu dönem, geçmiş dönemde başlattığımız işleri tamamlamak ve yenilerini başlatmak için yola çıkıyoruz. Bizim bir sloganımız var, 'Az laf çok iş' gerçekten bu zamana kadar çok işler yaptık. İnsanlar unuturlar. Özellikle Türkiye gibi genç nüfusa sahip bir ülkede geçmiş çabuk unutulur. Ben bundan dolayı bu tür toplantılarda arkadaşlarımıza özellikle rica ediyorum. 30 yaş altındaki gençlere eski Türkiye'yi uygun bir üslupla hatırlatmalarını istiyorum. AK Parti ilk iktidara geldiğinde 17 yaşındaki bir gencin o günün şartlarında olup biteni kavrayamaması beklenebilir. Eski Türkiye'nin ne olduğunu duyarak öğrendiler ya da öğrenemediler. Onun için her alanda sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, adalette, emniyette, ekonomide neydik, ne olduk, nereden yola çıktık, nereye geldik. Bunları zaman zaman başa kalkmadan hatırlatmakta fayda var. Gençlerimizin bunları bilmesinde fayda var" dedi.

"FANTEZİLERLE OY KULLANILACAK BİR SEÇİM DEĞİL"

Bakan Avcı, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin kaderini belirleyeceğini ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"30 yaşın üzerindeki kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilatımızdan özellikle şunu rica ediyorum. Bu seçim çok önemli bir seçim. Türkiye'nin kader seçimi. Sadece Eskişehir ve Türkiye için değil bölgemiz için, dünya mazlumları için bu seçim önemli. Onun için ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Türkiye'nin nereden geldiğini, nereye gittiğini, herhangi bir şekilde zaafa uğraması durumunda Türkiye'de istikrarın düşmesi halinde neler kaybedeceğimizi, vatandaşlarımıza özellikle ev hanımlarına tane tane anlatacağız. Çünkü istikrar hava gibidir. Ortadan kalktığı zaman varlığı ve kıymeti hissedilir. Ev ziyaretlerimizde anneler bu istikrarın ne demek olduğunu, bunun kaybı halinde bizi nelerin beklediğini anlatmakta fayda var. Bu seçim fantezilerle oy kullanılacak bir seçim değil. Bu seçim Türkiye'nin geleceği için oy kullanılacak bir seçim." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Avcı: 'Fantezilerle Oy Kullanılacak Bir Seçim Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement