Bakan Şahin'i Şaşırtan CHP'li - Son Dakika
Politika

Bakan Şahin'i Şaşırtan CHP'li

Bakan Şahin\'i Şaşırtan CHP\'li

Bakan Fatma Şahin, CHP'li başkanın "Sizi seviyor ve beğeniyorum" sözleri üzerine ne diyeceğini şaşırdı.

01.11.2012 12:51  Güncelleme: 12:55

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Sizi seviyor ve beğeniyorum. Keşke siz bizim başkanımız olsanız" diyen CHP'li başkanın sözleri üzerine şaşkınlık yaşadı.

CHP'Lİ BAŞKAN'DAN BAKAN'A ŞAŞIRTAN İLTİFAT

Bakan Şahin, CEDAW'ın Kadınlara Karşı Ayrımcılığın Ortadan Kaldırılması Sözleşmesi'nin yürürlüğe girişinin 30. yılı nedeniyle düzenlenen toplantıya katılan kadınlarla ayaküstü sohbet etti. Bu sırada Şahin'in yanına CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu geldi.

"KEŞKE BİZİM BAŞKANIMIZ OLSANIZ"

Çavuşoğlu, görüştüğü Bakan Şahin'e, "Sizi seviyor ve beğeniyorum. Keşke siz bizim başkanımız olsanız. Şu anda başkan olmanızı dilerdim. Kadınlara bakış açınız çok güzel" dedi.

Çavuşoğlu'nun sözleri üzerine şaşkınlık yaşayan Şahin, "Sizin de buradaki varlığınız demokrasimiz açısından, kadın hakları açısından çok önemli. Masada olacağız, beraber mücadele edeceğiz" diye konuştu.

CHP'li Çavuşoğlu, Prof. Dr. Remzi Fındıklı'nın kitabında yer alan "15'inde kız çocuğu ya erde ya yerde olmalı" sözlerini hatırlatarak, "Biz bunu protesto ettik. Bu çok üzücü bir söz. Bu konuda daha yakından ilgilenmenizi istiyorum. Kadın bakış açısı çok önemli" dedi. Bakan Şahin de, "Uzun soluklu bir mücadele yapacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şahin'i Şaşırtan CHP'li - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement