Bakan Yazıcı'dan AK Parti Konya İl Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bakan Yazıcı'dan AK Parti Konya İl Başkanlığına Ziyaret

Bakan Yazıcı\'dan AK Parti Konya İl Başkanlığına Ziyaret

Bir dizi törene katılmak için Konya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Konya İl Başkanlığını da ziyaret etti.

07.12.2013 18:15  Güncelleme: 18:42

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Konya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bir dizi törene katılmak için Konya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Konya İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Ziyarette AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve Gülay Samancı ile AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri de hazır bulundu.

"KONYA İL TEŞKİLATI ÖRNEKTİR"

Konya'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Konya İl Teşkilatı'nın çalışmaları ve başarıları ile her zaman Türkiye'ye örnek gösterildiğini söyledi. Bakan Yazıcı, "Bu başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de bu başarı katlanarak devam eder. Zira bu seçim çok önemli. Onun için bizler de her gün sahada olacağız ve yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve projelerimizi anlatacağız" dedi.

"KONYA, ÜLKEMİZ VE PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Kendilerini İl Teşkilatı'nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da, Konya'nın hükümetin yatırım ve projeleri ile her geçen gün daha da geliştiğini dile getirdi. Sorgun, "Gerek bakanlığınızın gerekse de diğer bakanlık ve kamu kurum ile kuruluşlarının katkısı ve desteği ile Konyamız her alanda gün geçtikçe ilerliyor, gelişiyor. Bu ilerlemeler Konyalı hemşehrilerimizin AK Parti'ye olan teveccühünü daha da arttırıyor. Bizler de gece gündüz demeden Konya için, ülkemiz ve partimiz için çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimi de milletimizin yine büyük desteği ile kazanacağız" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya günün anısına üzerinde Hz. Mevlana'nın Türbesi'nin işlendiği bir tablo hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yazıcı'dan AK Parti Konya İl Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement