Bakan Yılmaz Karslılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Bakan Yılmaz Karslılarla Bir Araya Geldi

Bakan Yılmaz Karslılarla Bir Araya Geldi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, partisinin düzenlediği akşam yemeğinde Karslılarla bir araya geldi.

12.03.2014 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, partisinin düzenlediği akşam yemeğinde Karslılarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı'nca düzenlenen akşam yemeğine Bakan İsmet Yılmaz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eski milletvekilleri Zeki Karabayır, Selahattin Beyribey, Mahmut Esat Güven, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis ve çok sayıda partili katıldı. Yemekte konuşan Yılmaz, "Tayyip Erdoğan halka yakın durdu. Ortak kültür bağlarını muhafaza etti. Bundan dolayı halk nazarında güçlü bir liderdir. Her şeye rağmen 3 tane seçimi kazanabilmesi bunu göstermektedir. Artık bir Erdoğan realitesi vardır. Tabi halk oylamaları gösterdi ki bu seçimde de bundan sonra gelecek seçimlerde de yine Tayyip Erdoğan'ı iktidardan almak mümkün değil. Anket sonuçlarına göre, Tayyip Erdoğan bu seçimi de kazanacak" dedi.

"MİLLET KENDİ GÖNÜL TAHTINA HAK ETMEYENİ KOYMAZ"

Milletin kendi gönül tahtına hak etmeyeni koymayacağını ifade eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "İşte bunun üzerine milletin talebine cevap veremeyen muhalefet, çaresizlik içerisindedir. Ne yapsa Tayyip Erdoğan'ı götürebilmek mümkün değil. Ne yapacağını bilemiyor. Bu çaresizlik onları daha da büyük yanlışa sevk ederekten denize düşen yılana sarılır misali hukuka aykırı eylemlerden medet bekliyorlar. ya Gezi'den ya karalamadan bunun kendilerinin düşmüş olduğu ümitsizlik çukurundan çıkaracağını sanıyorlar. Oysa yanılıyorlar. AK Parti'yi halkın gönlündeki tahtan indirseler dahi kendileri itibar görecek değiller. Millet kendi gönül tahtına hak etmeyeni koymaz. Seçim sandıklarında yenemedikleri, anket sonuçlarına göre bu seçimde de yenemeyecekleri aşikar olan AK Parti'ye kara çalmayı Allah'ın izniyle, sizlerin desteğiyle 30 Mart'ta alacağımız seçim sonuçları da gösterecektir" diye konuştu.

"Bu plan tutmaz" diyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Onlar sanıyorlar ki AK Parti olmazsa mesele kalmayacak. Halbuki AK Parti olmazsa millet yine onlara oy vermeyecek. Millet kavga edeni tutmaz. İki kelimesinden biri küfür olanı sevmez. Müfteriğe oy vermez. Onlar sanıyorlar ki AK Parti sussa mesele kalmayacak. AK Parti milletinin gür sesidir. AK Parti sussa milleti konuşur. Onlar sanıyorlar ki AK Parti'den kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki AK Parti'den kurtulsalar milletin ahından kurtulamayacaklar. Milletin ahından kurtulsalar tarihin hükmünden kurtulamayacaklar. Tarihin hükmünden kurtulsalar hakkın divanındaki hakkın hükmünden kurtulamayacaklar. İnanıyoruz ki AK Parti'nin yolu hakkın yoludur. İnanıyoruz ki AK Parti'nin yolu halkın yoludur." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yılmaz Karslılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement