Yurtta 5 erkek öğrenciye cinsel istismar! Sapık serbest kalınca Bakanlık devreye girdi - Son Dakika
Politika

Yurtta 5 erkek öğrenciye cinsel istismar! Sapık serbest kalınca Bakanlık devreye girdi

Yurtta 5 erkek öğrenciye cinsel istismar! Sapık serbest kalınca Bakanlık devreye girdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta 5 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan eğitmenin serbest bırakıldığı iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Suç duyurusunda bulunuldu. Yargılama sürecine müdahil olarak suçluların en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız." ifadeleri yer aldı.

20.11.2023 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta 5 erkek çocuğuna cinsel istismar iddiası mide bulandırdı. İstismarda bulunan 20 yaşındaki eğitmenin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı iddiası gündem yarattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, bir yurtta eğitmenin 5 öğrenciye istismarda bulunduğu iddiaları üzerine Bakanlık avukatlarınca suç duyurusu yapıldığı, suçluların en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olunacağı bildirildi.

SERBEST KALDI

Bakanlık, bazı basın yayın organlarında yer alan "Süleymancıların yurdundaki istismarı 5 erkek çocuğu anlattı, istismarcı eğitmen serbest bırakıldı" şeklindeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

"EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN OLAYIN TAKİPÇİSİYİZ"

Açıklamada, Bakanlık avukatlarının olayla ilgili suç duyurusunda bulunduğu bildirilerek, "Yargılama sürecine müdahil olarak suçluların en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız. Mağdur çocuklara ve ailelerine yönelik başta psikososyal destek olmak üzere hizmet modeli çalışmamız devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Bakanlık, istismar iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yurtta 5 erkek öğrenciye cinsel istismar! Sapık serbest kalınca Bakanlık devreye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement