Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İstifa Etti - Son Dakika
Politika

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İstifa Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gözyaşları içinde hem başkanlık görevinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı.

30.10.2017 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gözyaşları içinde hem başkanlık görevinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler eylemlerine devam ediyor
    13:52 Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler eylemlerine devam ediyor

    Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti. Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, terör örgütü PKK aleyhine slogan atarak DEM Parti İl Başkanlığı binasının önüne kadar yürüdü. Anne Nazlı Sancar, 13 yıldır evlat hasreti çektiğini belirterek mücadeleyi bırakmayacaklarını ve çocuğuna seslerini duyurmaya çalışacaklarını söyledi.

  • Operasyonlarda Cephanelik Ele Geçti, 41 Şüpheli Yakalandı
    13:47 Operasyonlarda Cephanelik Ele Geçti, 41 Şüpheli Yakalandı

    İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yalova'da bir cephanelik ele geçirildi. Ele geçen silahlar arasında 137 adet tam otomatik uzun namlulu silah ve 340 adet tam otomatik silaha dönüşebilecek silah parçası bulunuyor. Operasyonlar sonucunda 41 şüpheli gözaltına alındı.

  • Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti
    13:43 Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti

    Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Maraş ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeniden seçilen Çerçioğlu'nu tebrik etti ve yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu. Çerçioğlu, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, nazik ziyaretleri için Maraş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı
    13:38 Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı

    Kastamonu'da belediye başkanı ile görüşmek isteyen bir şahıs, görüşemediğini iddia ederek CHP İl Başkanlığına gitti ve parti binasında intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs kurtarıldı.

  • Seferihisar Belediyesinde Yeni Dönem Görevlendirmeleri Belli Oldu
    13:38 Seferihisar Belediyesinde Yeni Dönem Görevlendirmeleri Belli Oldu

    Seferihisar Belediyesi'nde yeni dönemdeki görevlendirmeler açıklandı. Geçen dönem başkan yardımcılığı görevini yürüten Gökhan Pehlivan, yeniden başkan yardımcısı olarak atandı.

  • Rizeli Çay Üreticileri, Açıklanacak Fiyatın 20 Liradan Az Olmamasını İstiyor
    13:32 Rizeli Çay Üreticileri, Açıklanacak Fiyatın 20 Liradan Az Olmamasını İstiyor

    Rize başta olmak üzere Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde yaş çay üreticileri, hükümetin açıklayacağı fiyatın en az 25 lira olmasını talep ediyor. Üreticiler, özel sektörün kendilerini mağdur ettiğini ve devletin desteklerini halka vermesi gerektiğini belirtiyor.

  • Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem
    13:26 Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem

    Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, H.T., A.T. ve O.T. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yeni Araçlarını Tanıttı
    13:23 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yeni Araçlarını Tanıttı

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni araçlar için düzenlenen programda yaptığı konuşmada, şehrin kalkınması ve modern teknolojiyle buluşması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Kazımkarabekir ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi
    13:18 Kazımkarabekir ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

    Kaymakam Salih Kaya başkanlığında yapılan toplantıda, kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülebilmesi için muhtarlarla istişare edildi. Kaya, ilçedeki hizmetler hakkında bilgi vererek, muhtarlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ve vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.


Advertisement