Beylikova'da Muhtarlar Günü kutlamaları düzenlendi - Son Dakika
Politika

Beylikova'da Muhtarlar Günü kutlamaları düzenlendi

Beylikova\'da Muhtarlar Günü kutlamaları düzenlendi

Beylikova'da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemek etkinliğinde çelenk töreni düzenlendi. Beylikova Belediyesi tarafından 25 mahalle muhtarları için düzenlenen yemek programında Başkan Özkan Alp, muhtarları tebrik etti ve başarı plaketleri verildi.

19.10.2023 17:18  Güncelleme: 17:20

Beylikova'da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemek etkinliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk töreni tertip edildi.

Beylikova Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Mehmet Gülmez ve 25 mahalle muhtarının katılımıyla önce Atatürk büstüne çelenk sunuldu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ayrıca 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Beylikova Belediyesi tarafından 25 mahalle muhtarları için yemek programı düzenlendi. Yemekte, Başkan Özkan Alp konuşma yaparak, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti. Muhtarların devletin yürütme organı olduğunu ifade eden Başkan Özkan Alp, "Muhtarlar olarak siz vatandaşlarımız ile kamu kurum kuruluşları arasında köprü görevi görüyorsunuz. Bu yönünüzle yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yemek programının ardından Kaymakam Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanı Özkan Alp, 25 mahalle muhtarına mahallerindeki yoğun gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı başarı plaketi vererek, başarılarının devamını dilediler.

Düzenlenen yemek programına Beylikova Kaymakamı Kübra Eroğlu, Belediye Başkanı Özkan Alp, daire amirleri ve 25 mahalle muhtarları katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Beylikova'da Muhtarlar Günü kutlamaları düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement