Bozkurt "Ereğli'ye faydalı işler yapacağız" - Son Dakika
Politika

Bozkurt "Ereğli'ye faydalı işler yapacağız"

Bozkurt "Ereğli\'ye faydalı işler yapacağız"

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetimini İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, Avrupa Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı İsmail Aydın ve Yönetimi, Bölücek Mahallesi Azaları ile Ereğlililer Derneği Başkanı Birkan Demirel ve Yönetimi ziyaret etti.

11.11.2020 16:01  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetimini İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, Avrupa Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı İsmail Aydın ve Yönetimi, Bölücek Mahallesi Azaları ile Ereğlililer Derneği Başkanı Birkan Demirel ve Yönetimi ziyaret etti.

AK Parti İlçe Teşkilatına ilk ziyaret, İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette, birbirlerine çok çabuk adapte olduklarını ifade eden Bozkurt ve Kütükçü; karşılıklı iyi niyet çerçevesinde Ereğli'deki eksiklerin giderilmesi için birlikte hareket etme temennilerini dile getirdi. İlçe Başkanı Bozkurt, ziyaretten dolayı Müftü Kütükçü'ye teşekkür ederek, "Her türlü ihtiyaç ve sıkıntıda Müftülüğümüzün yanındayız" dedi.

AK Parti'ye günün ikinci ziyareti Avrupa Karadeniz Ereğlililer Derneği tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette Dernek Başkanı İsmail Aydın, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt'u yeni görevinden dolayı tebrik ederken; Bozkurt ise Aydın'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyarette Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da hazır bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ve Yönetimi, günün bir diğer ziyaretinde ise Bölücek Mahallesi Azalarını ağırladı. Bölücek Mahallesi Muhtarı İsmail Şişman'ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı ziyarette Azalar, Muhtar Şişman'ın selamını ilettikleri İlçe Başkanı Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek başarı dileğinde bulundu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetimi, günün son ziyaretinde ise Ereğlililer Derneği Başkanı Birkan Demirel ile Yönetimini ağırladı. Dernek Başkanı Demirel, İlçe Başkanı Bozkurt ve ekibine görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek "Size ve Yönetiminize başarılar diliyoruz" dedi. Bozkurt da nazik ziyaretlerinden dolayı Ereğlililer Derneği Yönetimine teşekkür ederken; "İnşallah bundan sonraki süreçte sizlerin de desteğiyle, hep beraber Ereğli'ye faydalı olmaya çalışacağız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bozkurt 'Ereğli'ye faydalı işler yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Siyasetçiler ve İş İnsanları İsrail-İran Krizini Değerlendirdi
    14:17 İranlı Siyasetçiler ve İş İnsanları İsrail-İran Krizini Değerlendirdi

    İranlı siyasetçiler ve bölgeye iş yapmaya giden iş insanları, İsrail-İran krizini ANKA Haber Ajansı'na değerlendirdi. İran İş Bakanlığı çalışanı Şerif Nekizade, İran'ın ambargoya tahammül ettiğini ve İsrail'e karşı güçlü olduklarını belirtti. İran'da yaşayan iş insanları da İsrail ile mücadelede birlikte hareket edeceklerini ve hiçbir korkularının olmadığını ifade etti.

  • Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlarına Kentsel Dönüşüm Çağrısı Yaptı
    14:14 Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlarına Kentsel Dönüşüm Çağrısı Yaptı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına kentsel dönüşüm yapmaları çağrısında bulundu. Özhaseki, depreme dayanıksız bölgelerde hazırlıklar yapmaları için belediye başkanlarını desteklemeye hazır olduklarını belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu hatırlatan Özhaseki, deprem gerçeğiyle hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı
    14:08 Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı

    Adalet Bakanı Yardımcısı Razaman Can'ın katılımıyla Bursa Osmangazi Meydanı'nda gerçekleştirilen Ürün ve El Sanatları Fuarı açıldı. Fuarda, İşyurtları Kurumu tarafından üretilen gıda, tekstil ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Adalet Bakanı Yardımcısı Ramazan Can, yaptığı konuşmada tutukluların topluma kazandırılması gerektiğini vurguladı.

  • Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    14:08 Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Bakan Özhaseki, Kayseri için iyi şeyler söyleyeceklerini ve iyi hayaller kuracaklarını belirtti.

  • İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
    14:06 İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

    İzmit Belediyesi'nin 2024 yılı nisan ayı meclisi gerçekleşti. Başkan Hürriyet, birleştirici mesajlar vererek 400 bin İzmitliye hizmet etmek için söz verdi.

  • Irak Başbakanı: Erdoğan'ın Irak ziyareti geçici olmayacak
    14:03 Irak Başbakanı: Erdoğan'ın Irak ziyareti geçici olmayacak

    Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, Atlantik Konseyi'nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine değinerek, ziyaretin geçici olmayacağını belirtti. Sudani ayrıca, Irak topraklarının Türkiye'ye yönelik saldırı için kullanılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Sudani, ABD ziyaretinin amacının Irak ile ABD arasında yeni bir sayfa açmak olduğunu da söyledi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan ile görüşecek
    14:03 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan ile görüşecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel Yönetimler Çalıştayında belediye başkanlarıyla bir araya gelerek, Erdoğan ile görüşeceğini ve kutuplaşmayı kırmak için adım atacaklarını belirtti.


Advertisement