Bursa'nın Tek Muhtar Milletvekili Aday Adayına Meslektaşlarından Tam Destek - Son Dakika
Politika

Bursa'nın Tek Muhtar Milletvekili Aday Adayına Meslektaşlarından Tam Destek

Bursa\'nın Tek Muhtar Milletvekili Aday Adayına Meslektaşlarından Tam Destek

Bursa’da Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer muhtarları, AK Parti Bursa milletvekili aday adayı olan Alemdar Mahallesi Muhtarı Abdullah Akay’a tam destek verdiklerini açıkladı.

17.03.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer muhtarları, AK Parti Bursa milletvekili aday adayı olan Alemdar Mahallesi Muhtarı Abdullah Akay'a tam destek verdiklerini açıkladı.

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı olan Alemdar Mahallesi Muhtarı Abdullah Akay, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Esnaf, sivil toplum ve vatandaş ziyaretleriyle dolu dolu bir seçim kampanyası yürüten Akay, Türkiye Muhtarlar Birliği Başkanı Bekir Kahyalıoğlu, Osmangazi Muhtarlar Birliği Federasyonu Başkanı Sait Ergen, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, Bursaspor Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Hatice Temel ve 90 mahalle muhtarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe katılan muhtarlara ve sivil toplum kuruluşu başkanlarına teşekkür eden Abdullah Akay, "Yeni Türkiye projesine sağlık, sosyal ve engelli konularında katkı sunacağıma inanıyorum. Kendimi bu konularda yeterli donanımda görüyorum. Eğer seçilirsem, Ankara'da sizi her zaman savunacak bir arkadaşınız olduğunu unutmayın" dedi.

TÜRKİYE MUHTARLAR BİRLİĞİ'NDEN DESTEK

Yemekte konuşma yapan Türkiye Muhtarlar Birliği Genel Başkanı Kahyalıoğlu, "Abdullah Beyin aday adayı olması bizi hakikatten çok sevindirdi. Bu akşam Abdullah kardeşimizi Türkiye'deki 50 bin muhtar camiası adına desteklemek için burada toplanmış bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde muhtar arkadaşlarımıza, aday adayı arkadaşlarımızı meclise göndermenin yollarını arayıp onlara destek vermemiz lazım" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bursa'nın Tek Muhtar Milletvekili Aday Adayına Meslektaşlarından Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement